torsdag 24 november 2011

Top Viktiga Iphone Tillbehör till Apple iPhone-ägare


Att köpa din första iPhone är en lång process, längre än du från början kunde ha förväntat. Det behöver inte bara innebära att det faktiska köpet av iPhone måste du skaffa olika iPhone tillbehör, för att kunna bli riktigt trendiga ägaren till din nya gadget, och i vissa fall, att skydda den, eller för att maximera dess kapacitet. Iphone tillbehör är helt enkelt saker som du kommer alltid att söka mer av.

Här är några av de grundläggande dem ...

iPhone Fodraler

Har du någonsin undrat varför du faktiskt köpt din tredje iPhone fallet i ett halvår? Även dessa iPhone fall är den enklaste iPhone tillbehör blir alltid bättre, tills du ser något nytt. Du kan ha röda och hårda fall, fall läder, metall fall, röda, gula, rosa och svart fall, fall som faktiskt skyddar din iPhone och de som bara ser bra ut på det eller som går med din nya klänning. Tja, det är bara naturligt att Apple som en ledande kraft och dess partner, bör ämnet ett brett utbud av iPhone-tillbehör, och det är bara naturligt att du till slut kommer att äga fler av dessa fall, för att möta tillfälle eller ditt humör, eller bara för att skydda din iPhone från närliggande barn.
iPhone Headset och reseladdare

Nästa inköp sedan en iphone fall bör kanske en iPhone Bluetooth-headset, för att kunna svara på dina samtal trådlöst, enkelt och elegant och du kommer också behöva få en resa / bil laddare, för att kunna ladda telefonen när du är på språng.När du blir uttråkad med dessa grundläggande iPhone tillbehör, som har köpt hörlurar och kanske några talare också, kanske du är intresserad av vad de har på ämnet utanför området för sedvanliga tillbehör till iPhone.

Tja, som kan förväntas, listan är bokstavligen oändliga. Du kan köpa till skärmen exempelvis mini torkare för din iPhone, för att rensa fläckar på skärmen. Eller för at t förhindra även dessa fläckar kan du få en arrangera av telefon fingrar i olika storlekar, som du kan bara få plats på fingrarna plåster med hjälp av pekskärmen och det kommer att stanna helt klart. Du skulle kanske även vill prova iPhone resekudde, med inbyggda högtalare, detta sätt kommer du att ha en kudde för ditt flyg och era öron kommer inte att skada från hörlurarna.

Alla iPhone tillbehör i princip kan komma händig gång, men det är ganska uppenbart att en ena av mini-skärm torkare för skärmen är något mindre viktigt än en anständig fall, så försök att ta det sistnämnda först. Kommer dock att köpa en iPhone i allmänhet bara introducera dig till den magiska världen av iPhone-tillbehör.

Ha kul med din iPhone, för det är bara början.

Apple har en mycket mer i beredskap för sina riddare i skinande rustning, och jag är säker på att de har några ganska cool ny iphone tillbehör i fungerar fö r dig hårt användare kärna iPhone.

Det förvånar mig fortfarande i denna dag hur de kan packa så mycket i något så litet.

.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar