tisdag 8 november 2011

Skapa Iphone App utan att veta något


Ingen vet exakt hur stort ansökan totala ekonomin är nu. Proffsen ger en levande helt enkelt genom att sälja program, som ett resultat av annonser inne i applikationer, kombineras med reklam digitala varor används inuti apps. sätta ihop allt och yrkesverksamma bekräfta detta kan åtminstone en 1,2 miljarder dollar industrin nu liksom väg för 4 USD miljoner genom 2012. Ganska bra för en ganska ny marknad.


Kanske har du velat göra och nya iPhone applikation, men trodde du inte har den super fantastiska tech kapacitet. Just nu är det faktiskt lätt för alla att börja göra sin egen applikation. Begrunda alla möjligheter med de program du kan göra för böcker affärer utbildning underhållning finansiera video music resor spel och på din kreativitet, om du kan drömma det, kan du skapa den. Möjligheterna är otaliga.
Detta Fjorton år gammal unge Robert skapade Nej sin egen app och var omtyckt långt bättre än apps formulerats av proffsen så om den här killen kunde göra en app för Apple iPhone är det möjligt för vem som helst.Hans spel hade varit nere laddas många gånger.

Vi har möjlighet att upptäcka från den här killen i vad han åstadkommit, ansåg han att göra nåt som var underhållande och hjälpsam då viktig bit, började han för att få jobbet gjort! Han arbetade med denna rätt tills det hade slutat, krävs det för honom om 4 veckor och det är det.

Så du kan ta reda på tips om hur man gör något du ange ditt eget sinne till. Jag funderar på en intervju med Stevie Wonder han är en blind musiker som är otroligt duktiga, intervjuaren frågar honom är inte tufft att spela piano när din blinda? förklarade han "absolut nej, så fort din lära sig hur kan det vara lätt" därför försöka och du kommer att lära sig.

Exakt vad har detta att göra med att göra en bra iPhone-applikation? Om du vill veta exakt hur, det finns många sätt att få den information du vill ha.

Det är en kurs jag hittade som är enkelt och du kommer att göra din app inom den första veckan

Vad finns i denna hemlighet förstås om att skapa ett program

1) sätt att göra din personliga app eller ens Apple iPad spel
2) Ta reda på innovativa metoder och Softare
3) Ta reda på hur du kan använda 2D-och 3D dataprogram och instrument
4) Lär dig det bästa sättet att marknadsföra din nya ansökan


Denna kurs är spännande att följa och det gör det komplicerade punkter väldigt enkel att förstå, därför att om du verkligen skulle vilja producera din egen iPhone eller jag pad program jag föreslår att du tar detta enkla fyra veckors program som ger möjligheten att bygga något app du vill generera. Som en bonus kan du prova den egentliga kursen för $ 1 rättegång. Besök Gör iPhone Apps utan erfarenhet.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar