onsdag 2 november 2011

Hur använder iPhone apps?


Möjligheterna för iPhone-program utvecklare har aldrig varit bättre. Apple har betalat ut över 2 miljarder dollar till utvecklare med app i iPhone App Store. IPhone utvecklarnas arbete-for-hire är toppen betalt arbete inom mjukvaruindustrin.

Den iPhone Boot Camps är kanske den mest rimliga och erfarna iPhone applikationsutveckling workshops. Våra priser är ofta halva priset på andra verkstäder och våra instruktörer är de mest praktiseras på fältet, med program bland de tio bästa i iPhone butiken och / eller författare av populära böcker om iPhone-utveckling.

Sedan 2008 har vi utbildat och guidade över 1000 utvecklare under mer än sixty workshops i USA, Kanada, Australien och Storbritannien. Utbildningen varierar från på plats utbildningstillfällen för Fortune 500-företag som IBM, General Motors, Bank of America och tre och sex dagars grundlig och intensiva workshops för utvecklare inskrivna från företag och oberoende eller indi viduella mjukvaruutvecklare.

Vi är den enda iPhone-utbildning för att erbjuda avancerade workshops och en full pengarna-tillbaka-garanti efter den första dagen av workshopen om du inte är helt nöjd med träningen några frågor. Tänk på att om du inte har en grundläggande förståelse för objektorienterad programmering (OOP) workshopen kommer att bli oerhört utmanande.

Vi specialiserar oss och vårt fokus är bara på iPhone applikationsutveckling utbildning.Inga andra iPhone-verkstad har tränat och förberett så många utvecklare som vi har och vi har fått en hel del kunskap från varenda en av våra träningar. Våra verkstäder använder beprövade och verifieras kursmaterial, utvecklats och testats över tiden och vi lär ut de senaste versionerna av SDK / XCode idag IOS 5,0. Verkstäderna är alla händer små verkstäder med en-mot-en händerna på, praktiska och konkreta anvisningar under direkt överinseende av tränare.

Vid avslu tningen eller i slutet av workshopen presenterar vi en industri erkänt certifikat och medlemskap i vår enorma nätverk av iPhone alumner Boot Camp för att ytterligare påskynda och främja din karriär / yrke i iPhone-utveckling, samt lediga jobb från våra alumner och andra företag. Normalt efter workshops utvecklarna driva och följa upp sin träning med tränare och partner på att utveckla program och om vi har plats tillgänglig i våra andra verkstäder vi erbjuder eller ge dig möjlighet att ta verkstaden över utan extra kostnad. Därför uppföljningen är kostnadsfritt.

Vår plikt är att träna dig att utveckla iPhone-applikationer själv och de flesta utvecklare har möjlighet att så efter avslutad utbildning. Faktum är att iPhone Boot Camp-alumner har nu tillämpningar inom tio bästa i Apple Store med miljontals nedladdningar.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar