torsdag 3 november 2011


En av farorna med att ha en iPhone på vintern är känsligheten för vattenskador. För många människor som bor i områden med mycket snö och kallt väder, eller till och med områden där det helt enkelt regnar hela vintern, kan luftfuktigheten bli en riktig killer av elektronik. Även utan att faktiskt släppa telefonen i vattnet som en pöl, helt enkelt prata om det under en regnstorm kan leda till irreparabla skador. Dessa skador är inte lätt att ångra, och ofta en iPhone 3G ombord ersättare kommer att krävas. Det är till stor hjälp för att få ett skyddande omslag eller fodral för din iPhone, åtminstone för att använda under vintern, men dessa fall kan inte helt eliminera risken för skador.

För många människor, iPhone är önskvärda och bekvämt på grund av den slimmade designen. De kan lätt lagras i en persons ficka och transporteras runt hela natten utan att oroa dig obehag. Denna lilla perk kan snabbt förvandlas till en farli g funktion när ägaren glömmer det i en bakficka eller bröstficka och det går tumlande ut. Enbart handlingen att falla från en sådan höjd kan kräva en iphone ersättare 3g ombord, men faller i vattnet under stökigt, kan slaskiga vintern stormar vara ännu värre. Det första som bör göras är att telefonen ska vara avstängd, särskilt om det finns vattenskador, och tas isär så gott användaren kan.Det bör då lämnas i torr miljö för att lufttorka i minst 3 till 5 dagar. Efter, att återställa telefonen tillsammans och se om det fungerar eller inte. Om det är, då Puh har du tur! Om inte, är det dags att överväga en iphone ersättare 3g ombord.

Efter att ha fallit eller lidande vattenskada kanske det börjar att frysa eller kanske inte slå på alls. Skärmen kan stanna helt svart, eller Wi-Fi-funktionen kan vara besvärliga eller sluta fungera helt. Alla dessa symtom är tecken på att en iPhone 3G styrelse ersättning är den rätta til lvägagångssättet. Ett nytt stycke, eller bara ett nytt för dig "en del kan köpas online, men priserna varierar. Om den delen används då det kan komma till ett mycket överkomligt pris. En ny del kan naturligtvis vara dyrare. Var noga med att leta efter en iPhone 3G ombord utbyte, söka i olika källor.Ju mindre du spenderar på själva delen desto mer tid, energi och pengar som kan investeras i bra fast reparationsarbeten.

Om du har några tvivel alls om en iPhone 3G ombord ersättning är den rätta lösningen för din skadade fysiskt eller vattenskadade iphone, ta den till en professionell först. Men om du bevittnat skador på telefonen och sedan något av dessa symtom presenterade sig, det är ganska troligt logikkortet är stekt. De som är så benägna kanske kan ta itu med att reparera sig själva. Andra kommer att skicka telefonen bort för att vara fast, eller helt enkelt sälja telefonen för delar och få pengar tillbaka! Oavsett vad, ko m ihåg förebyggande är nyckeln och alltid skydda iPhone med skyddskåpor eller fall!


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar