söndag 27 november 2011

Apple iPhone och iPad på hotell Best 75% rabatt kuponger


Det nybildade Fashion Tube Webbplatsen ger bort Apple iPhone och iPad gratis. Få iPad gratis eller få 75% rabatt kuponger på BestBuy, Amazon, Ebay och butiker. Vänja iPad eller användas iPhones gratis.

Detta erbjudande gäller endast från 16 feb 2010 till september 16, 2010. Ta en iPad eller iPhone med 75% rabatt eller få en begagnad en gratis.

Dessa prylar erbjuds på ett komma först till servern grund för dig att testa dem och hålla dem för er själva eller ge dem till dina vänner som en gåva.

Hur får iPhone eller iPad gratis eller 75 kupongen% rabatt?

Kom ihåg att dessa erbjuds till dig för att testa ändamål av Apple och Fashion röret hemsida. Du behåller dem som du testa dem.

Följ dessa steg:

* Besök vår Apples Sponsor webbplats på http://www.SexyCubes.com

* Klicka på någon av annonserna (av Google) länkar. Klicka på eventuella länkar som visas i bilden nedan. Dessa länkar är hemliga och bara du vet det. Så, klicka på länken och du kommer att förflyttas till vår sponsor hemsida som heter Fashion Tube värd av Apple.

* Ge ditt namn och adress så får du iPhone / iPad eller en rabattkupong inom 2 veckor.

iPad info


Apple har gott om andrum att sänka priset på sin nya iPad tablett dator om försäljningen inte är lika rask som man hoppats, har forskning från iSuppli föreslog. Utan att ta isär en verklig iPad drog El Segundo, Calif, .- baserade marknads-forskning företag, baserat på Apples beskrivning av enhetens funktioner, att det billigaste iPad modellen, 16GB enheten utan trådlös 3G, innehåller $ 219,35 värde av delar och kostar ca $ 10 att montera.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar