lördag 19 november 2011

Apple iPhone 4 överenskommelsen rör Håll Ingen av din iPhone Desires ouppfyllda


Apple iPhone 4 är annorlunda i sitt utseende, funktioner och alla möjliga områden. Det kan vara mycket väl vara orsaken till den typ av massiva hype det blev medan den senaste utgåvan. En annan anledning ur kurs är att det är den enda iPhone efter 2007 som har upplevt betydande förändringar i designen. Så, är det fullt förståeligt varför så många telefon älskare rusar efter denna apple iphone modell.

När det gäller erbjudanden är telefonen finns med några av de lukrativa och billiga erbjudanden. Du kan ha en pay as you go Apple iPhone eller ett kontrakt iPhone, behöver du inte oroa dig för erbjudanden som det är kombinerat med alla de ledande aktörerna som Orange, Vodafone, O2 och andra. Den typ av erbjudanden de nätbolag sörja för iPhone-användare är fantastiskt. Dessutom finns det olika dyra elektroniska och andra objekt begåvad med dessa telefoner utan kostnad. Så kan du gå därifrån me d din favorit märke av bärbar dator eller LCD-skärmar när du nöja dig med en Apple iPhone 4 affär. Apple iPhone 4-kontraktet erbjudanden är lämplig för dem som vill göra en massa samtal eller väntar en stor faktura varje månad.Välja ett lämpligt avtal affär kan minska dina samtal som till stor del.

Telefonen har en dimension 115,2 x 58,6 x 9,3 mm och vikt 137 gram, som gör det en tunnare modell än den tidigare 3GS-modellen. På ett sätt har det blivit mer smarta i utseende, snygg design och bekväm i utförandet. Den har en ganska bred skärm på 3,5 inches och bilden i det består av 640 x 960 pixlar med 16 miljoner färger. Det är ingen bakåt med sina anläggningar i skärmen. Några bra funktioner som reptålig yta, multi-touch inmatningsmetod Accelerometer sensor för automatiskt rotera, tre-axliga gyro sensor, närhet sensor för automatisk avstängning och många andra är bara några bland många an dra som finns i den här telefonen.Du kan ha oavbruten Internet-anslutningar med klass 10 GPRS-anläggning i telefonen. Det är också en 3G-aktiverade smartphone med funktioner som Bluetooth, WLAN och EDGE.

Telefonen finns med en 5 megapixel kamera med användarvänliga funktioner som autofokus, LED-blixt och andra. Du kan också styra sitt fokus manuellt genom beröring fokus. Telefonen är också bra för videoinspelning och det ger videosamtal facilitty via Wi-Fi-system. Så kan du oot säkert till Apple iPhone 4 vita kontraktet handlar om du vill utnyttja det bästa av iPhone anläggningar.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar