söndag 13 november 2011

En Gratis Apple iPhone 4 - Ja det är möjligt


Ordet kostnadsfria framkallar en mängd olika känslor hos olika personer. Många av oss hyser något som kunde vara gratis. Oavsett precis vad det är faktiskt. Även när andra fortfarande är oroliga att begreppet kostnadsfria är lika med ordet bluff. Detta är en faktor varför det är att de flesta av oss förlorar på olika underbara möjligheter främst en att få tag på en gratis iPhone 4.

Köparna skulle normalt inte vet det, men idag iPhone4 testare begärs. Nu ska du ställa den viktigaste orsaken i världen kan ett företag ge denna typ av ett mycket populärt objekt. Tja, jag säkerligen kommer att informera dig exakt varför. Offentliga bevis är verkligen en mycket bra reklam enhet. Och det är en som inte kan köpas.Tänk på det. Varje gång du snubblar på en bra produkt eller tjänst är det troligt att du inte kan sluta prata om produkten på de flesta av din familj och vänner. Dessutom kanske du skriva ned två eller tre utvärderingar kring tjänsten eller produkten. I sin tur en del andra kolla din bedömning och efter det troligen kommer att betala pengar för exakt vad det är du råkar vara så imponerad.
Detta, mina vänner, är precis vad utvecklarna av Apples fantastiska nya iPhone är att förlita sig på. De är så definitivt säker på att du sannolikt kommer att älska det, att de verkligen är villiga att ge dig en gratis Apple 4 iPhone i utbyte mot din personliga gemenskap bevis via en 5 stjärnor av deras varor.

Men vad om du inte föredrar produkten? Ja detta och kan hjälpa företaget. Helt enkelt genom att ange vilka sak som du verkligen inte gillar med posten har bolaget reda på sätt att bättre förbättra produkten. Vilket bidrar till att göra det mycket mer tilltalande för kunderna.

Förstå detta.Merchandising företag få ersättning miljontals dollar för att räkna ut precis vad exakt det offentliga söker gen om att genomföra marknadsundersökningar. Och för att kunna utföra sina grundläggande forskning måste de locka kvinnor och män mer än villiga att använda sin fritid och inte bara experimentera med vad det är de checkar ut, men på toppen av att skriva en rekommendation av objektet. Och dessa företag gör detta genom att muta dig och mig med gratis objekt (till exempel en gratis iPhone 4) och enheter. I grunden är det en win-win situation för många berörda individer. Du får tag på en iPhone 4 gratis och de inhämta de uppgifter som de måste ha. Oavsett om det är en glödande rekommendation eller förslag på att göra sina produkter mer fördelaktigt.

Med detta sagt låt inte dig själv till slut att bli vilseledd av dem pessimister runt som kommer pipen från att bara eftersom det är tillgängligt via Internet är det alltid en dålig affär. Om du gör, då du kommer definitivt förlora på att få händer na på en gratis iPhone 4. Vilket vore synd, tycker jag. När allt är allt du behöver göra söka upp en webbplats och skriv in ditt postnummer och avgöra om det för närvarande finns några fler som finns på din ort för att få din iPhone 4 gratis.Ha kul.
Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar