torsdag 10 november 2011

Hur man gör iPhone-apps


iPhone är utformade specifikt till Apples iPhone. Dessa program är utformade specifikt för Apple iPhone 3G och den nyligen öppnade avancerade förutom kontakterna med iPod, men det finns mycket som har använts i iPhone. Om du vill köpa online-applikationer är det viktigt att skapa Apples iTunes Music Store. Du hittar också många gratis program tillgängliga för nedladdning.

Apple iPhone app som kallas iPhone också. Även om det är för svår för en iPhone-app, men det kräver åtminstone några tekniska färdigheter. Du kan hitta många online-texter, den information du har, hur kan du göra en applikation för iPhone.

När du skapar iPhone-program bör du ha några kunskaper i programmering. Prova väl förtrogen med språket C också lära dig hur du skapar ett användargränssnitt.Länkar finns också många olika tekniker för att gynna dig. Eftersom dessa funktioner Ganska annorlunda läsa regular.jar OR. SIS. Apples utvecklare dokumentation och filer som ska skickas till koden. Dessutom har många nya tillämpningar utvecklare för iPhone är att utvecklas mycket enklare.
iPhone Verktyg avsevärt öka nyttan av telefonen. Du kan också be utvecklarna att bygga iPhone program kan ändra skärmen till stor hjälp för dig och ditt företag. För detta ändamål kan du skapa för eget bruk och kan säljas till olika mobila programmets hemsida.

Så, ju mer aning om hur man får ett av iPhone, är det bäst att gå mobiltelefoner på forumet.Det finns ett antal experter som information som är ditt jobb erbjuder en utmärkt och mycket användbar applikation för iPhone. Antalet iPhones är trevliga Tetris FedEx app, Medicaid, etc.

Den iPhone är en minimal hårdvara gränssnitt som konsumenter som tillhör endast fyra eller fem knappar, beroende på om mängden bly beräknas klick. Endast fysiska menyknappen ligger direkt under skärmen, och kallas "Home-knappen&qu ot; som ett resultat Stänger det aktuella programmet och gå till huset av skärmytan. Hem-knappen kallas, hemma, eftersom många olika avdelningar att hylla på torget, men avrundas till ikonerna startskärmen. Multi Standby-knappen är placerad på toppen av enheten. Det fungerar som en central enhet för energi, och hantera samtal. Om du får ett samtal trycker Sleep / Wake byta ringsignal och om du överför till röstbrevlådan. På vänster sida av ryggraden att justera volymen. Den iPhone är en egen fyrhjulsdriven knappar för att öka och minska alla tidigare modehuset är två sätt plast panelen känt som växeln.Direkt kontroll av beloppet av tystnad är nyckeln går ljudet igenom alla en hel del. Alla delar, utom på bostäder en unik produkt av plast och metall i alla efterföljande modeller, iPhone. Pekskärm Färjor


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar