söndag 27 november 2011

Apple iPhone 3G: en komplett musikmobil


Apple iPhone 3G är en elegant och mycket kapabel enhet som tillåter användare att njuta av hög hastighet anslutningsmöjligheter, enkel att använda imaging och media funktioner. Detta är en helt pekskärm telefon som levereras med en stor 3,5 inches färgglada skärmen och som också med ett totalt stöd på 16 miljoner färger och erbjuder en upplösning på 320 x 480 bildpunkter. Detta är en ultralätt luren och väger bara 133 gram med eleganta dimensionerna 115,5 x 62,1 x 12,3 mm. Den har också en accelerometer sensor för automatiskt rotera skärmen kontroll, multi-touch inmatningsmetod och en sensor för omgivande ljus. Pekskärmen kommer kompletteras med ett fullt QWERTY-tangentbord för enkel textinmatning, budskap skriva och läsa e-post utan krångel.

Denna uppfriskande avancerade enheten finns i två interna minnet storlekar, som är ett 8 GB-version som finns i en glänsande svart färgat hölje och en 16 GB version, som finns i antingen e n blank vit eller glänsande svart färgat hölje.Användarna kan lagra flera multimediafiler som bilder, videor och låtar i inbyggda minnet på din telefon. Apple iPhone 3G kommer med en 2 megapixel kamera, vilket ger skarpa och högkvalitativa stillbilder med en bildupplösning på 1600 x 1200 pixlar. Denna telefon stödjer enkel att använda foto inställningar och funktioner som gör att användarna att få bästa möjliga effekt. Användarna kan också ändra kamerans inställning för att passa deras omgivande och krav när du tar ett fotografi.

Denna telefon kommer även med en 3G HSDPA-teknik som skulle tillåta användarna att uppleva hög hastighet 3G, höghastighetsuppkoppling till internet och multitasking förmåga som att surfa på Internet medan ett telefonsamtal. Detta fantastiska enhet kommer också med snabb dataöverföring teknik som kallas GPRS och EDGE som skulle tillåta användare att njuta av trådlösa och snabba överföringshastighet er med sina mobiltelefoner. Den iPhone 3G kan synkroniseras med användarens PC eller Mac för enkel överföring och anslutningsmöjligheter. Dess integrerade 3G stödjer WiFi trådlös uppkoppling, vilket tillåter användare att få trådlös anslutning till Internet via ett lokalt WiFi-anslutning eller en trådlös hotspot-anslutning. Handenheten levereras även med en iPhone-operativsystemet med Suport som användarna kommer att uppskatta de enkla att använda menysystemet och användarvänligt gränssnitt på den här enheten som alla drivs av ikoner för enkel användning.

Den <a rel = "nofollow" onclick = "javascript: _gaq.Tryck (['_trackPageview', '/ outgoing/article_exit_link/729598']);" href = "http://www.mobilerainbow.co.uk/alldeals.asp?id=929"> 3G Apple iPhone </ a> täcker världsomspännande täckning via GSM, 850, 900, 1800, 1900 och 3G HSDPA UMTS. Standarden Li-lon batteri ger ungefär 30 0 timmars passningstid och upp till 10 timmars samtalstid, respektive. Kommunicera och groove med high-end Apple iPhone 3G musiktelefon, som ståtar med funktioner som inbyggd GPS-mottagare, A-GPS-funktion, Google maps, TV-utgång alternativet bildbläddraren & redaktör och en integrerad handsfree. En integrerad musikspelare iPod tillåter användare att använda sina ultra-snygg telefon som en bärbar musikspelare som levereras komplett med enkel att använda pekskärm musikknappar kontroll. Dess musikspelare stödjer de flesta populära ljudformat som MP3, AAC, eAAC + och WMA. Ett annat alternativ för att kommunicera med den här enheten skulle vara via SMS och e-post.Därför är det mycket bra enhet för musikälskare och företagsanvändare.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar