söndag 20 november 2011

Ett bra sätt att spara pengar på iPhone Gaming


Med uppkomsten av användare av Apples iPhone, fler och fler utvecklare gör riktigt coola spel till din mobil på vägen. Det sägs att iphone spel kommer att härska över världen (av spel åtminstone), och programutvecklare svarar på en sådan kallelse. Anslut iPhone och du är bra att gå, att vara på vägen bör inte vara tråkigt det är säkert.

Det är en av de stora sätten att spara pengar för att vara inblandade i detta eftersom du fortfarande kan njuta av svalkande spel och grafik med en del av kostnaden jämfört med andra spel plattformar som Sony och Nintendo. Med att vara mer praktiskt med pengar numera ett måste, är iPhone spel eran värt att överväga.

Med alla de många spelutvecklare där ute för iPhone, kan du få något spel som kittlar din fantasi, från pussel till RPG spel och så vidare. Men om din typ av person som vill ha "valuta för pengarna"-spel på iPhone spel utan att kompromissa med roliga och spännande, här är ett trick som du kan göra.
Oberoende mjukvaruutvecklare lansera nya spännande spel och koncept är det sak att se upp. De väljer att lansera unika och nya spel som kan föra eran iPhone spelandet till en helt ny nivå. Köpa ot testa spel från dem ger dig första hand erfarenhet av vad det är att komma med framtiden för iPhone spel.

Det är bra med detta är att när de lanserar, kan du antingen få det gratis som testare eller för ett billigare pris än iPhone App Store, eller många har många bonusar. Men låt inte priset lura dig, det är billigt eftersom de är i inledningsskedet, men kan även vara svalare och mer spännande än dyrare spel där ute.

Många människor gör detta inte bara för att spara lite pengar, men också att se löftet om framtiden för iPhone spel, de oberoende utvecklare.

Spara pengar och spel ofta inte brukar komma tillsammans, men med lanseringen av många oberoende utve cklare av programvara där ute som Beteo Spel (http://www.beteogames.com), kommer detta definitivt sälja ut. Inte hamna på efterkälken om framtiden för spel med med löfte om framtiden, är du säker på att gå för mer iPhone spel kul med en del av App Store.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar