lördag 19 november 2011

Apple iPhone 4 Vit 32GB erbjudanden - Att bli Bara på lager



Lanseringen av iPhone 4 har sett en enorm respons av användarna i första dagarna. Försäljningen för denna fantastiska enheten har sett höjder på 1,7 miljoner enheter under första tre dagarna från sitt lanseringsdatum. Speciellt den vita färgade versionen av 32GB Apple iPhone 4 är den mest efterfrågade luren. Men nu Apple iPhone 4 Vit 32GB erbjudanden kan inte ge prylar till användarna om den omedelbara order eftersom dessa står inför slut-frågor.

Enligt rapporter har alla stora nätverk i Storbritannien säljs nästan tillgängliga iPhone 4 enheter och nu är det blir svårt för dem att synkronisera sitt utbud med den ökande efterfrågan. Endast O2 nätverk är det som är att ha små lager av denna mobiltelefon, som rapporterats av källorna. Så i denna ökande efterfrågan och lågt utbu d, måste Apple tycker om nödvändiga åtgärder för att öka utbudet av sin största någonsin luren. Annars Apple kan möta den minskade försäljningen, om användare börjar rör sig mot konkurrenterna.
Under olika Apple iPhone 4 Vit 32GB erbjudanden finns det besök av användarna i mycket stora mängder.Men bristen på utbudet gör deras vänta längre. Orsakerna bakom alla dessa spännande är de unika funktioner i enheten som gör användarna galna. Anslutningsmöjligheter, display, kamera, musik och underhållning funktioner i denna fantastiska handenhet är så högt i den tekniska aspekter som inte överväger den här handen är bara inte möjligt för användarna. Därför att de kommer till dessa Apple iPhone 4 Vit 32GB erbjudanden i riktigt stora antal. Med tanke på de intressen som användarna till denna apparat, måste Apple ta några åtgärder för att öka tillgången på denna gadget.







Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar