fredag 25 november 2011

Apple iPhone 4G: bra telefon med fantastiska funktioner


Det fanns en tid när människor användas för att skriva brev för att kommunicera med vänner och familj, skulle de vänta i dagar eller veckor att få sin korrespondens. Inte nu längre, med uppfinningen av mobila nät och mobiltelefoner, kan användare ansluta till sina vänner och affärspartners på bara en blixt.



Apple är redo att lansera sin nya telefon som kommer att köras på en fjärde generationens nätverk. Apple iPhone 4G ryktas att ha alla de senaste funktionerna på marknaden. Socialt nätverk integrering kommer att tillåta användare att hålla koll på alla Facebook, Twitter och MySpace uppdateringar. De kommer att kunna skriva och uppdatera information om sig själva om sig själva från var som helst på planeten. Internet-anslutning har också blivit ett återkommande inslag med vilken kvalitet en handenhet mäts i detta hänseende, erbjuder Apple iPhone WiFi och 3G för snabb anslutning och Bluetooth och microUSB kortplat s för anslutning med andra mobiler.


Apple iPhone 4G kommer också att ha en 5 megapixel kamera tillsammans med extra funktioner så att du kan ta kristallklara bilder. Skärmen kommer att kunna visa upp till sexton miljoner färger som kommer att visa att ytterligare förbättra bildkvaliteten på bilderna och öppnade videofiler. Apple iPhone 4G kommer också att stödja rörelse spel, en ny trend på spelmarknaden som inte har sett förut.Användarna kommer att kunna spendera timmar medan du spelar pool, bowling, eller spelar tennis på sina telefoner. Enheten kommer också att GPRS och med den inbyggda Google Maps, kommer du alltid att kunna hitta vägen till din destination.



Den här gadgeten kommer också att ha en TV-kabeln, något som aldrig tidigare skådats i en mobiltelefon. Denna behändiga lilla Dessutom kan du ansluta din iPhone direkt till en tv som stöder hamnen .. Apple iPhone 4G erbjudanden komme r att finnas tillgängliga på olika online mobila affärer av topp nätoperatörer som Vodafone, Virgin, Tre mobil, O2, Orange och 3 mobil. Bortsett från att tillhandahålla prisvärda Apple iPhone erbjudanden, de kommer också ge vägen fri gåvor på köpet av telefonen. Du kanske också kunna få fri linje lägenheter upp till ett par månader. Känn dig fri att jämföra och se Apple erbjudanden iPhone 4G och välja den affär som är mest tilltalande för dig.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar