tisdag 8 november 2011

Hur Planera iPhone Process applikationsutveckling


För att överleva i App Store med din app är en stor sak i dag. Det finns flera steg i att skapa en framgångsrik app. Att utveckla en app du bör veta mål C och kreativitet för att designa. Den kunskap om marknadsföring är också den måste för en iPhone-utvecklare.

Först bör du ha en fast idé för att skapa en app. Din app måste användaren att köpa, som det ska få folk att skratta, eller den ska lösa ett unikt problem eller så måste tjäna en specifik nisch osv, tror du har en idé som tillgodoser dessa behov? Innan du titta på andra program för misstag och skulle vara så att man inte ska göra samma misstag när du skapar din app. Ladda ner 5 apps i varje kategori och använda dem. Då kan du få en uppfattning om vad du vill i din app.

Nu är det dags för applikationsutveckling.Du måste köpa en Mac-dator och iPhone för detta. Vid första du bör känna till iPhone och dess möjligheter. Då registrerar du dig med App Store som u tvecklare för $ 99. Nu är det dags att avgöra om målet användare av applikationen. Det kan vara spel för barn, unga vuxna och det kan hjälpa någon att hitta en restaurang i närheten av dem. Försök att erbjuda användarna, vad du tycker är det viktiga för en app, som de inte kan få med andra program i liknande kategori.

Nu börjar skriva din idé i detalj och skissa dina visioner om alla skärmar. Utarbeta en plan för att ta användare från en skärm till en annan. Du kan använda iPhone Stencil kit för detta. Om du är en designer, är det dags att testa dina kunskaper.Om du inte är, då måste man hyra en för det. Medan hyra, kolla om de har erfarenhet av att designa för mobila enheter. Du kan hitta designers är sajter som Crowdspace, Elance etc.

Detta är samma procedur, samtidigt utveckla appen, antingen måste man vara en utvecklare eller du måste hitta one.After få app fullt utvecklade, kan samma utvecklare hjälper dig att överl� �mna det till App Store. Det handlar om åtgärder som att skapa certifikat, sammanställa program, ladda upp till iTunes Connect etc.

Efter att ha fått godkänt från App Store, skulle tiden för befordran anländer. Nu finns det mer än 3,00,000 apps finns tillgängliga i App Store. Var tydlig med ditt PR-strategier nu. Du kan skapa ett surr av PR release och sociala medier som Facebook och Twitter kan hjälpa dig att öka nedladdningen av app.Göra en miljon i App Store är inte omöjligt, men du bör veta hur man ska planera iPhone app utvecklings-och PR-processer.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar