lördag 26 november 2011

Apple Iphone: Ett fullt Multi-tasking Kommunikation Gadget


I dagens snabbt framåt livsföring, har vara i kontakt med nära och kära blir behovet av timmen och mobie-telefoner är verkligen gör ett bra jobb i detta avseende. Varje dag, mobil-företag kommer ut med mer förfinade och mer anpassningsbar mobiltelefoner för att tillgodose de unika behoven hos sina kunder. Nokia, LG, Samsung, Sony Ericsson och HTC är bland de ledande mobila tillverkande företag i världen. Men när man tittar på dessa mobila-telefoner, finner man sällan en värd-överväga skillnad.

Det var dock Apple iPhone som skapat panik världen över och sätta många på skam med sina bredbilds-iPod och multi-touch display. Det var vid Macworld 2007, när Apple kom ut i det fria med detta ultramoderna enheten och resten är historia. Nu är denna fantastiska smartphone en "komplett paket av en revolutionerande mobiltelefon, en iPod med touch-kontroller och snabb Internet-enhet". Detta innebär förblir användarens vid en fullständig sinnesro och har total kontroll över allt med bara fingrarna. Så kan ett samtal till sin vän genom att helt enkelt peka finger på hans många namn. Nu kommer denna grad av lätthet och komfort bara med Apple iPhone..Enheten låter användaren lyssna på musik, talböcker och videor med bara en touch av fingret. Eftersom mobiltelefonen kommer med en komplett QWERTY-tangentbordet, skicka och ta emot meddelanden blir en verklig-kul, istället för en tidskrävande. Detta meddelande enhet också kommer med Google Maps och iPhone är fantastiskt Maps som gör någon resa ännu mer lättare och enklare.

Apple iPhone specifikation:

3,5-tums pekskärm
Operativsystem: OS X
2,0 megapixel kamera för att ta och dela med kvalitet stillbilder och video
Lagringsutrymme: 4 GB eller 8 GB
Multi-touch
Väger endast 135 gram

Det finns helt enkelt ingen ände på listan över iPhone-funktioner. De har verkligen revolutionerat bransc hen och effekterna kommer säkert att vara där under en lång tid. Och nu med den storm av mobil-applikationer, är användarna ska bara galen för dessa avancerade mobil-telefoner. Onödigt att säga att från en enkel kommunikationsenhet, har blivit mobil-telefoner nu ett kraftpaket av info-underhållning och detta bara verkar vara början.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar