lördag 5 november 2011

En kortare konto av iPhone apps till stor nytta


Majoriteten från iPhone beröring apps, enligt den app uppdateringar kan ses på TUAW, UI förändringar är absolut mindre, vilket leder till funktioner förändras märkt är anmärkningsvärda. Det stora förvåning märker förändringar iPhone / iPod-klient för Evernote, som nu fick aviserats.

Evernote 4 började saknar tidigare aktivitet och har helt påverkat förändringar i programmet utseende och tillfredsställelse. Lanseringen av ursprungliga app hände just då och där i App Store startade sin verksamhet, varför Evernote är den äldsta iPhone app.

Den information som finns visar att de ansvariga överväger förändringar noterade en enskild förväntningar om brådskande tillgång, bekvämt anteckningar gör utmärkta; webbupplevelse förutom bekvämt att hitta exakt vad Evernote funktioner? Evernote appen har varit i stånd att erbjuda, huvudpunkter förväntas genom användarna.

Evernote 4, när den öppnas visar hel noter är en snutt för visning på höger sida. Just i fallet tonen är faktiskt ett textdokument, genom att bara dyka upp i titeln med lite text, får anteckningen som visas för visning eller redigering. Om anteckningen avser en bild sin liten bit kan ses, i händelse av att det kan finnas bild och text vem som helst kan visa att skriva rubrik och bild miniatyr.
Den uppskattade förändringen är ett sätt en helt ny anteckning kan läggas till. Du hittar det stora + knappen som måste utnyttjas beläget i centrum av Evernote 4 knappar bar.Denna splittring sedan skärm utseende. Vid toppmötet skrivandet borde skrivas och nedre delen är bra för att fästa på bilden för noteringen, med kapacitet för inspelning så många som 1 timme och 30 minuter ljud i samband med anteckningen. Det existerar inte möjligheten att tilldela bärbara datorer, taggar och plats för notering. Det existerar inte möjligheten att ansluta flera vad i anteckningen.

För a tt illustrera illustration om en person behöver för att spela in saker om en bil modell, dess inre utseende, samtal via återförsäljare på bilen alla kan registreras enkelt och till slut märker det för givarens plats.

Superstash

Ansökan utnyttjas för insamling och uppmärkning av sidor, som innehåller ett stort intresse, till stor nytta för App formgivare besitter enorma applikationer i synnerhet ta knäppa skärmdumpar av området under Visa, med kapacitet lägga till text och lagring i samlingar. Dessutom är det folk tagga skotten tagit.

Clinq:

Det är en liten iPhone-app, som hjälper visning iPhoto-bibliotek som finns på iPhone och även någon gång sannolikhet för att skicka med full upplösning foton på stationär dator med Wi-Fi eller 3G när ute. Det finns få senaste uppdateringarna förvandla det till bättre nytta, som råkar vara uppskattad av användarna.

Jack och Joe:

Det är mycket värt interaktiva iBook för barn kostar bara $ 2.99. Du kommer att hitta 27 sidor i denna historia boken i samband med en redogörelse för Jack mycket smart kille med Siberian valp Joe.

DropPhox:

Det kostar $ 1,99 enda, som kan användas av alla som iOS-enhet, som har en kamera. Man kunde få skarp och ljusstark bild, videor, som kan utnyttjas i Dropbox-konto med hjälp av 3G eller Wi-Fi. Dropphox behöver verkligen vara för iPhone.

Halvton:

Det kostar 0,99 dollar, vilket kan vara nya iOS foto app, nyttiga i att omvandla iPhone att vara en fotografisk maskin.

Reiner Knizia Labyrint:

Det kostar $ 1,99 samt vara den universella testversionen samt vara bland många iOS bara spel.

Stratego:

Det är det klassiska spelet mycket ofta ner och är också på $ 1,99.

Den mest up-to-date innovationer gör iPhone telefon segmentet populära under nyheter. Det är mycket snabba utvecklingen av användande av iPhone i olika områden av verksamheten.
Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar