fredag 11 november 2011


Det finns många idéer och förslag till program för iPhone som detta stycke teknik tar fart. Med dessa riktlinjer kan du gå igenom processen att skapa din egen applikation för iPhone och sätta dina idéer i praktiken.

Med så många recensioner iPhone App och iPhone recensioner spelet runt var man än tittar, kan du få inspiration att skapa ett program själv. Det finns en uppsjö av iPhone Apps finns. Men det finns alltid plats för fler, och idéer kommer hela tiden nya tillämpningar för denna revolutionerande telefon. Det kan vara skrämmande att veta var man ska börja. Men om du har en bra idé för ett program kan du arbeta igenom följande steg för att skapa iPhone App och göra det till verklighet. När du ska skapa din iPhone App du ska lista ut om det kommer att lösa ett specifikt problem och om det finns en lucka på marknaden för din idé.

Steg 1: Utför Market Research

Det första du bör göra när du skapar en iPhone-appl ikation är att göra några marknadsundersökningar på idén att du måste se till att det inte har redan skapats. Genom att göra denna forskning du lära av andras misstag och se till att du inte ger en bristfällig tillämpning som vissa andra har gjort i det förflutna..
Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar