måndag 28 november 2011

Apple iPhone: Telefoner är inte mer Samma


Med lanseringen av iPhone, skapade Apple en historia inom området telekommunikation. Apple iPhone, multimedia, Internet-aktiverade mobiltelefon med en multi-touch screen med virtuella tangentbordet och knappar banade verkligen ett nytt sätt med sin långa lista över attraktiva funktioner. Bland listan över attraktiva funktioner inkluderar det kameratelefon och bärbara mediaspelare tillsammans med textmeddelanden och visuell röstbrevlåda. Det är även möjligt för användaren att utföra de funktioner som surfning, e-post och Wi-Fi-anslutning, vilket gör denna gadget verkligen fantastiska och nyttiga för användaren. Den quad-band mobiltelefon har också internationell kapacitet som den använder GSM-standarden. Apple iPhone stöder även EDGE-teknik garanterar hög hastighet nedladdning och tillförlitlighet.

Apple Inc. lanserade iPod i januari 2007 i USA efter långa rykten och spekulationer. Apple meddelade i sitt 2007 Q3 försäljning rapporten och telefonkonferens att de sålt 270.000 iPhones under de första 30 timmar på lanseringen helg vilket var ett rekord i försäljning historia någon produkt. Listan över attraktiva funktioner utförs av Apple iPhone inkluderar videokonferenser, ringa innehav, ring samgående, nummerpresentation och integration med andra mobilnätet funktioner och iPhone-funktioner
Med stöd av den visuella röstbrevlådan, är det möjligt för användare att visa en lista över aktuella röstmeddelanden på skärmen utan att behöva ringa till sin röstbrevlåda.Det är också möjligt att lyssna och radera meddelanden i en icke-kronologisk ordning genom att välja ett meddelande från en på skärmen lista. Denna funktion är inte tillgänglig i de flesta av sina konkurrenter. Apple iPhone skapat en funktion som ringsignal i USA som tillåter användare att skapa egna ringsignaler från deras köpt iTunes musik för en extra avgift.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar