tisdag 15 november 2011

Apple iPhone 4 - Att ge oändliga möjligheter Thanks To The AppStore


Sedan dess release i sommar, har Apple iPhone 4 visat sig vara den mest populära produktlansering för Apple. Detta var knappast en överraskning, tack vare Apples kontinuerliga utveckling av iPhone. En lång lista med förbättringar på befintliga funktioner, samt ett antal nya funktioner har resulterat i miljontals lyckliga iPhone-användare.

Precis som med 3G, den tidigare versionen av iPhone, är utformningen av extern hårdvara på samma sätt. Den övre delen av telefonen rymmer en 3,5 mm-kontakt, samt knapplåset / av-knappen. Den vänstra sidan av telefonen har volym och mute omkopplare, medan undersidan av telefonen har en USB / laddare port. I telefonens framsida domineras av den stora näthinnan pekskärmen, med hemmen knappen precis under detta. Hörnen på telefonen är något mer kantiga än tidigare iPhone, och det är också smalare på 9.3mm, vilket gör den till en av de tunnaste telefoner som finns.< /p>

Tillgång till internet är mycket snabb på en Wi-Fi eller 3G-anslutningar och lätt att navigera tack vare att klämzoomning vara en funktion i webbläsaren Safari. Hastigheter upp till 7,2 Mbps kan nås via ett Wi-Fi-anslutning tack vare HSDPA.

Kameran på iPhone 4 är en stor förbättring jämfört med tidigare modeller, erbjuder 5MP som arbetar på en pixel upplösning på 2592x 1944 pixlar. Till skillnad från andra iPhone-modeller, kommer detta med en blixt, liksom de vanliga funktioner som autofokus, beröring fokus och geo-taggning.

Skärmen är en imponerande inslag, utnyttja näthinnan teknik som möjliggör HD som ska visas i all sin glans. En pixel layout 640x 960 gör detta tack vare sin förmåga att visa upp till 16 miljoner färger. Detta leder till oöverträffade nivåer av tydlighet och kvalitet vid visning av video och foton. Pekskärmen aspekten av skärmen är också blan d de mest avancerade som finns, utnyttjar TFT kapacitiv pekskärm teknik med praktiskt taget ingen fördröjning, tankar till den kraftfulla Apple A4 1GHz processor, samma processor som finns i iPad.

Den AppStore låter oändliga möjligheter när det gäller anpassning, produktivitet och underhållning.Standard tillämpningar inkluderar iTunes och iPod för musik du spelar, YouTube och Google Maps Apps samt en mängd andra funktioner.

Det finns nu hundratusentals applikationer att välja mellan, så att användarna verkligen kan göra sina Apple iPhone 4 egna, så det kan vara vad användaren vill att det ska vara. Det är skönheten i iPhone, tillsammans med det faktum att fria programuppdateringar regelbundet släpps, vilket betyder att det är i ett konstant tillstånd av förbättring, något som mycket få telefoner kan skryta med.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar