söndag 20 november 2011

Handy Game World: Ny iPhone och iTouch Apps Game veta om


Eftersom Apples iPhone störtade ner i den praktiska spelet rike har det varit mer än ett verktyg för att hålla vänner nära och uppdateras. Inriktning att konkurrera med Sony och andra bärbara spelkonsoler, är iPhone valet för spelare som vill vara på resande fot och hålla kontakten med klass och stil.

iPhone är en av de bärbara spel enheter som är ett bättre val än ett dyrt spel kassett. Ja, utan att spendera så mycket, kan du fortfarande ha samma om inte bättre kvalitet spel på resande fot.
Det finns många mobilspelet webbplatser där ute, och nya iPhone spel som utvecklas av dagen. Du kan välja många olika typer av genrer i spel, något som passar din smak och resa.

När det kommer till iPhone spel, ett av de videospel utvecklaren att se ut är Beteo Spel (http://www.beteogames.com).

En av de lovande utvecklarna bakom spelet, Acmar Rising, gjorda för människor som vill njuta av kombinerad första-pers on skjuta med RPG (rollspel) där du kan spela som Halo och uppgradering som Final Fantasy, ett spel som lovar att borra aldrig dig vart du än är.Detta spel växer dess popularitet över hela iPhone och iTouch apps världen.

Med framgången av Acmar Rising - ja, stigande, är Beteo Games att släppa ett spännande spel för Apple iPhone och iTouch i maj 2009. iWrath, som det heter, lovar ultimata upplevelsen iPhone spel. Skapad med intensiv grafik och nya idéer, driver iPhone och iTouch till en helt ny nivå av nöje och kreativitet för dess användare.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar