söndag 13 november 2011

Apple iPhone 4 ger en imponerande Digitalkamera


Släppet och framgång Apple iPhone 4 har verkligen fått stor publicitet i media. Med en så lång lista med revolutionerande specifikationer och funktioner är det kommer inte som någon överraskning att denna Smartphone har visat sig vara den mest framgångsrika produktlanseringen hittills för tillverkaren.

Om du frågar en användare av någon av de tidigare iPhone-modeller om hur mobiltelefonen skulle kunna förbättras, skulle de utan tvekan tala om kameran. Apple iPhone 3G används en 3,15 mega pixel digital kamera som även kan spela in video till skillnad från Apple iPhone 3G, saknade det vissa funktioner som en blixt.

Apple iPhone 4 ser den mest avancerade kameran är från serien. Stoltserar med 5 megapixel, med en hög drift pixlars upplösning ger överlägsen kvalitet stillbilder, har iPhone-användare se sina önskningar beviljade. Med möjlighet att s pela in video i 720p (HD) denna kamera rivaler bara om någon annan smartphone när det gäller dess videoinspelning förmåga. En lista på bilden förbättra funktioner finns som standard med autofokus, pekfokus samt en LED-blixt som

övervinner hinder för att ta bilder i svagt ljus.

En annan stor förbättring av den senaste iPhone är den 3.5 tums näthinnan display. Med mycket lyhörda TFT kapacitiv pekskärm teknik innebär möjlighet att visa bilder och video i HD-användare kan njuta av sina medier som det var tänkt. Skärmen är tillverkad av reptåligt material och har en accelerometer sensor som automatiskt roterar innehållet på skärmen bygger på inriktningen av luren. Det kallas en näthinnan display på grund av det faktum att dess pixlars upplösning på 640x 960 pixlar är högre än vad som kan uppfattas av det mänskliga ögat. Detta resulterar i visning kvalitet på skärmen bildspråk som måste se för att tro.

Naturligtvis är dessa funktioner skrapa bara ytan till varför Apple iPhone 4 är så tilltalande. Som du kanske förväntar sig, bidrar en mängd andra funktioner att göra detta till en av de mest avancerade telefoner som finns, allt från supersnabba Wi-Fi, videosamtal tack vare den nya FaceTime app, och 1 GHz-processor och den helt nya och förbättrade iOS 4 operativsystemet.

Tillgång till AppStore innebär att användare presenteras med oändliga möjligheter att anpassa och förbättra funktionalitet och mångsidighet av sin telefon, vilket betyder att den som kan tillämpas på många vardagliga sysslor, både vad gäller underhållning och på arbetsplatsen, och naturligtvis hålla kontakten med vänner och familj.

Oavsett vad du letar efter i en Smartphone finns det ingen tvekan om att Apple iPhone 4 bör vara högst upp på din lista. Både den vanliga svarta versionen och uber-cool ny vit färg variant och verkliga svarvare huvudet så de fungerar också som en mode uttalande i mobilen form för de stilmedvetna användare.

.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar