måndag 21 november 2011

Spara din iPhone från vattenskador


Vad vi brukar göra för att skydda våra mobiltelefoner från vattenskador är att hålla den på säkert ställe, som fickor, väskor och mycket mer. Men eftersom det inte är möjligt att hålla våra mobiltelefoner i påsar vid den tid vi har för att hitta ett alternativ till hur vi använder den.

För att undvika mobiltelefoner (iPhone) från sådana situationer kan du göra två saker. Först och främst köpa ett vattentätt iPhone som kommer väl till pass. Denna vattentäta fallet kommer i attraktiva utseende, färger och mönster. För det andra kan du få en iPhone försäkring för en sådan dyr enhet som verkligen kommer att vara till nytta om något fel händer. Du kan få en försäkring från någon av de pålitliga online-företag iPhone försäkringar till rimliga priser
Man bör köpa ett vattentätt fodral för iPhone från en pålitlig butik bara, eftersom det finns många funktioner som du behöver använda även med undervattens hus på.

Du behöver rätt avstånd till din docka, ljudutgång, och du behöver också rätt funktionalitet på touch-skärmen. Om du går för några billiga vattentäta fall kan din iPhone vara i trubbel.

Innan du ska köpa vattentätt fall bör du läsa några recensioner iPhone som ger dig nog idé att välja ett bästa fall från överflödet.

När du köper en iPhone försäkring bör man alltid se de ackrediteringar och certifieringar av iPhone försäkringsbolag. Vanligtvis en auktoriserad återförsäljare är registrerad enligt Financial Services Authority, FSA.

Du vill spara din dyrbara iPhone från skador orsakade av vatten, skulle du behöva verkligen en vattentät iPhone. Men för iPhone skador av alla slag, inklusive vattenskador, "iPhone försäkring" skulle vara den bästa lösningen som kommer billiga och täcker iphone av bedrägliga samtal, stöld, förlust och mycket mer.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar