tisdag 29 november 2011

Apple iPhone: är Apples Iphone en telefon?


Är Apple iPhone en telefon? Detta är den fråga som är roaming i allas sinne. Svaret på denna fråga är att - Apple iPhone är inte bara en telefon - det är en telefon som kommer med musikspelare, videospelare, Internet-enheten och kamera allt i ett faciliteter. Liksom andra heta prylar, Apple iPod nano och iPod video är iPhone verkligen en slimmad och elegant. Den mäter på endast 11.6mm tjock, 2,4-inches bred och 4,5-inches tall.

Att tala om iPod-funktioner i telefonen. Apple iPhone, produkt av Apple är en widescreen iPod som visar kontroller pekskärm. Den touch-kontroll kan du njuta av självständigt allt ditt innehåll.Det kan ljudböcker, musik, TV-program och filmer.
Utöver det, har det en fantastisk 3,5-tums widescreen-skärm. Det låter dig synkronisera effektivt innehåll från iTunes-biblioteket på din PC eller Mac. Så att innehållet är också få tillgängliga med bara ett finger.

Köpare av iPhone kommer inte ba ra att kunna bläddra bland låtar efter eget val, utan av deras favorit-artister, album och spellistor med bara ett knäpp av ett finger. En annan cool funktion av denna funktion är det visning av albumbilder. För att inte nämna en annan extra funktion på telefonen är att användare av iPhone nu kan använda ett alternativ som heter Cover Flow för att bläddra hans / hennes musikbibliotek med albumbilder för första gången på en iPod.

Kommer till telefonfunktionerna på iPhone. Det finns en telefon funktion i Apple iPhone, där man kan samtal genom att helt enkelt peka fingret på ett namn eller nummer i en adressbok, det kan vara en favorit i listan eller en samtalslogg.Iphone.

Det är värt att nämna att det är en JPG-funktion genom vilken alla kontakter från en PC, Mac eller Internet-enhet kan automatiskt synkroniseras. Man kan välja och lyssna på röstmeddelanden inte bry sig om ordern.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar