fredag 4 november 2011

Skapa iPhone apps på Windows - Det finns ingen anledning att vara en programmerare


Spel på mobiltelefoner har blivit mycket populärt på sistone. Dagarna är historia när handenheten användes bara att ringa och ta emot samtal, och med bara för att skicka och ta emot SMS eller textmeddelanden. När en hel del individer älskade att lyssna på musik på sina mobiltelefoner också. Tja, faktum är, detta är fortfarande ganska populär - du kommer ofta se män och kvinnor med hörlurar inkopplade, helt omedvetna om sin omgivning. Men det finns ett annat hett sak som har blivit mycket populärt nu, och det är mobila spel.

Bara besöka Appstore av Apple. Visste du att över 4 miljarder apps har hämtats från butiken? I själva verket är detta här en fantastisk möjlighet för utvecklare att tjäna lite snabba pengar. Om du kan göra iPhone apps på fönster, kan du göra massor av pengar. Utveckla iPhone apps på Windows är inte svårt alls. Och verkligheten är att, du behöver inte ens behöver ha några kunskaper i programmering.J a, det är ett faktum. Även en person som är helt icke-techie kan utveckla dessa tillämpningar. Det är verkligen ett lätt jobb.

Här är ett annat faktum som kan överraska dig. Visste du att de bäst säljande apps / spel är i genomsnitt $ 10.000 dagligen från downloads? Den iPhone App utvecklare är faktiskt präglingen pengar. Och den goda nyheten är att kan du också utveckla iPhone-applikationer på Windows utan att vara en hardcore programmerare, och bli oerhört framgångsrik i att tjäna pengar också.

Är det verkligen så enkelt?

Svaret är både "ja" och "nej". "Ja", som du kan utveckla iPhone apps på fönster, och börja sälja nästan omedelbart, och "nej" eftersom, för att bli framgångsrika i att sälja dessa program, kommer du fortfarande att behöva koncentrera sig på marknadsföring. Faktum är att en majoritet av applikationsutvecklare aldrig göra så mycket pe ngar att de kan dansa till banken. De är bara tjänar ett minimum.Men det är knappast bekvämt boende. Om du har tagit alla dessa problem, måste du leva ett bekvämare liv. Ja, det finns säkert en hel del pengar där ute att tjäna, men det mesta är intjänats av bara en handfull killar. Dessa är de människor som har insett vikten av marknadsföring.

De fungerar inte 20 timmar om dagen. Snarare fungerar de smarta. De vet hur man ska marknadsföra apps som har utvecklats. Sedan, utveckla iPhone-applikationer är inget problem längre, de kan tillbringa sin tid och ansträngningar att utveckla en marknadsföringsplan som alltid fungerar. Och när den är klar, börjar det rulla, och de börjar att sälja sina program, och det är när de börjar tjäna. Det låter väldigt enkelt - men bara en gång den smarta planen är på plats.

Det fanns en tid då alla ville att välja rätt teknik lager och hålla den tills det började att öka. Då v ar tricket att välja rätt domännamn innan någon annan tänkt på det. Men nu, för att tjäna pengar, måste du komma in i den mobila sektorn som det är att se en hel del åtgärder nu. Bara bygga iPhone apps på fönster, rulla ut rätt marknadsplan, och du kan börja tjäna nästan omedelbart. Den utvecklar iPhone apps på Windows planen kan inte gå fel.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar