tisdag 29 november 2011

Apple iPhone: Hitta IMEI-nummer


Användare av Apple iPhone är smart och så är deras information som de behövs. Från gäng av de informationer som krävs en som är av betydelse är IMEI-nummer. IMEI-numret kallas International Mobile Equipment Identity.

Här är några av de sätt att erkänna IMEI nummer av Apple iPhone.

Den här artikeln visar dig flera olika sätt du kan hitta det. (1) I iTunes 7.3 eller senare (2) På baksidan av din iPhone (3) i iPhone Om skärmen (4) På din iPhone förpackning (serienummer endast).

Låt oss ta reda på sätt att ta reda på IMEI-nummer från iTunes 7.3. Anslut först iPhone till datorn.För det andra, när iPhone visas i iTunes 7.3 eller senare väljer det. Tredje, klicka på fliken Sammanfattning och iPhone serienummer visas på skärmen.
Notera: Om du klickar på ordet "Serienummer" i denna flik iTunes kommer också visa IMEI din iPhone.

Det andra sättet att hitta IMEI nummer är med: iP hone serienummer och IMEI är ingraverade på baksidan metallhölje.

Dessutom finns det en annan metod för att hitta iPhone serienummer och IMEI på skärmen Om på din iPhone. Från startsidan trycker du på Inställningar> Allmänt> Om.

Från Tel förpackningen är en annan metod: Om du fortfarande har kvar originalförpackningen att din iPhone kom in, kan du hitta din iPhone serienummer tryckt på streckkodsetiketten som är fäst på förpackningen.

För Mac-användare är det lite annorlunda: Anslut iPhone Bluetooth-headset till din Mac via iPhone Bluetooth Travel Cable eller iPhone Dual Dock (koppla bort iPhone om den är ansluten till kabel eller docka). I Finder väljer du Apple> Om den här datorn.Klicka på Mer info och klicka sedan på visa pilen bredvid Maskinvara. Klicka sedan på USB. Enligt USB Device Tree, kommer det att finnas en post för iPhone Bluetooth-headset.

apple iphone


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar