onsdag 23 november 2011

IPhone 3G Funktioner Upp Datum


Med drygt ett år efter Apple födde den första iPhone har den länge efterlängtade, nästa generations iPhone 3G kom med ett milt tweaked design och en massa nya funktioner. Med tillgång till ett snabbare 3G trådlöst nätverk, Microsoft Exchange Server-e-post och stöd för ett svindlande utbud av programvara från tredje part från iPhone App Store är den nya telefonen iPhone har vi väntat på. Den saknar fortfarande några grundläggande funktioner, men jämfört med vad den ursprungliga modellen var år sedan, ställer denna enhet en ny standard för mobil världen.

3G-tekniken ger iPhone snabb tillgång till Internet och e-post över mobilnätet över hela världen. iPhone 3G gör det också möjligt att göra mer på fler platser: surfa på webben, hämta e-post, få vägbeskrivningar och titta på video även när du är på ett samtal. Med snabb, trådlös 3G-teknik, GPS mapping, stöd för företagsfunktioner med Microsoft Exchange och nya App Store, iPhone 3G ännu fler funktioner till hands. Plus att vi vet alla att iPhone kombinerar tre produkter i en - en revolutionerande telefon, en widescreen iPod och ett genombrott Internet-enhet med rika HTML-e-post och en desktop-class webbläsare.

3G iPhone Startsidan har omedelbar tillgång till allt du behöver. Hemskärmen tar dig till iPhone-program och webbklipp med ett enda tryck - även när du är på ett samtal. Och inga två hemskärmar är likadana.Det beror på att du kan anpassa din med allt program och webbklipp du väljer. Dessutom kan du anpassa dig Hemskärmen, Lägg till webbklipp och oavsett var du befinner dig på iPhone, tar en klick på hemknappen du till hemskärmen. Och du kan gå tillbaka till vad du gjorde när som helst.
Telefonsamtal - med 3G iPhone, ringa ett samtal är lika enkelt som att knacka på ett namn eller nummer. Alla dina kontakter visas i en lista du rullar genom med ett knäpp med fingret. Och Visual Voicemai l spelar dina meddelanden i den ordning du vill, precis som e-post.

E-post - om 3G iPhone ser ut och fungerar precis som e-post på din dator. Med stöd för populära e-postservrar och leverantörer - inklusive MobileMe, Microsoft Exchange, Yahoo! Mail, Google Gmail och AOL - och de flesta branschstandard IMAP-eller POP-e-postsystem, sätter iPhone e-post i fickan.

Internet - 3G iPhone har Safari - den mest avancerade webbläsaren någonsin på en bärbar enhet. Och med 3G och Wi-Fi kan du surfa på riktiga Internet riktigt snabbt.iPhone synkroniserar även bokmärkena från din PC eller Mac och har Google och Yahoo! sökning inbyggd

iPod - Med sin vackra 3,5-tums widescreen-skärm och Multi-Touch-kontroller är iPhone även en fantastisk iPod. Bläddra bland musiken i Cover Flow och titta på widescreen video med touch av ett finger.

SMS - Med en chatt-liknande vy och en intelligent Multi-Touch-tangentbord som förutser o ch föreslår ord medan du skriver, iPhone texter smartare än någon smartphone.

Kartor med GPS - Hitta din position, få vägbeskrivningar och se trafiken allt från telefonen. Kartor på iPhone 3G kombinerar GPS, Wi-Fi och mobilmaster plats teknologi med Multi-Touch-gränssnittet för att skapa den bästa mobila kartprogrammet någonsin.

iTunes på iPhone 3G - Köp musik trådlöst från iTunes Wi-Fi Music Store på iPhone. Hitta ett Wi-Fi-hotspot och knacka på iTunes-knappen. Ta sedan din plocka från mer än 6 miljoner låtar.

App Store - The App Store kommer snart. Och när det är här, kommer du att hitta program i varje kategori, från spel till affärer, utbildning till underhållning, ekonomi till hälsa och fitness, produktivitet till sociala nätverk. Dessa program har utformats för att dra fördel av iPhone tekniker som Multi-Touch, accelerometern, trådlösa och GPS. Och vissa är till och med gratis. Du kommer att ladda ner dem trådlöst och kunna använda dem direkt.

Kalender - iPhone gör det enkelt att planera. Den inbyggda kalendern går med dig överallt, arbetar med en kran, och synkroniserar smidigt med kalendern på datorn.

YouTube - iPhone håller dig underhållen med en YouTube-program som ska öppnas direkt från hemskärmen så att du kan titta på YouTube var du än är. Videor laddar snabbt via 3G eller Wi-Fi. Hitta en video du gillar? Bokmärk den eller dela den med en vän.

Kamera - Med en inbyggd kamera och ett avancerat bildprogram, är iPhone den mest foto-vänlig telefon någonsin. Det tar ögonblicksbilder, automatiskt synkar bilder med din PC eller Mac, visar album med fingret i, och inlägg bilder direkt till ett MobileMe-galleri.

Aktier, Väder och Anteckningar - Få aktiekurser och väderrapporter med en knackning. Använd Anteckningar för att skriva ned information du vill hålla med dig, kom ihåg till senare e ller dela via e-post.

Och sist men inte minst en kalkylator på iPhone 3G kombinerar enkelheten hos en miniräknare med kraften av en fullfjädrad avancerad kalkylator.

Sammantaget är dock mycket bättre och en prissänkning att betydande verkligen är otroligt.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar