söndag 15 april 2012

Verizon iPhone 4 översyn och för-och nackdelar


iPhone kan inte ha en dual-core processor eller LTE-anslutning som sina kommande Verizon Android motsvarigheter, men det är definitivt en av de bästa enheterna för närvarande i deras sortiment. Väger in på $ 200 eller $ 300 (beroende på kapacitet) med ett två-årigt avtal, är iPhone lite på den dyra sidan, i jämförelse. Det är dock en underbar anordning för dem som söker en smartphone men inte har tid eller vilja att dyka in i komplicerade Android. Nu när den efterlängtade CDMA iPhone är här, det var värt att vänta?

Design & Features

En av de bästa sakerna med iPhone är den utmärkta byggkvalitet och design. Den sida av enheten har en VGA framsidan kamera, 3,5-tums skärm (960 x 640 bildpunkters upplösning vid 326 ppi), talaren, och hem-knappen längst ner. På baksidan är det 5-megapixel kamera och blixt, och längs kanten av enheten är av rostfritt stål antennen. Den övre kanten håller strömknappen och 3,5 mm hörlursuttag och den vänstra sidan har volymen upp / ned-knapparna, och ring / tysta switch. Slutligen, den 30-pin, egen laddning port och inbyggd högtalare är på undersidan av enheten.

iPhone mjukvara kommer inte utan sina brister ändå. Tack vare iOS 4, multitasking finns nu, men det är inte precis den bästa genomförandet. Efter att ha använts webOS och Android under ganska lång tid, jag har vant sig vid att trycka på en back-knappen och återuppta vad jag gjorde. Dubbelklicka trycka på knappen Hem och välja en ikon är okej, men det kan vara bättre. På toppen av det, är anmälan systemet i iOS otäck. Det är påträngande, arkaiska, och irriterande. Jag saknar också widgets från Android. Med levande information på startskärmen är mycket mer snabb lätt än att behöva starta ett program. Allt som allt är iOS bra mjukvara, men det blir lite daterat den mobila plattformen loppet värms upp. Det skulle kunna använda några ganska stora förbättringar i en del närmar uppdateringar.        

Verizon iPhone 4 är en stor enhet och det bör klara sig bra bland sina nuvarande konkurrens. Det finns dock kommande Android-enheter med dubbla processorer, mycket större displayer och LTE anslutningsmöjligheter. Jag fruktar iPhone 4 på Verizon snart kan glömmas bort. Då igen, har iPhone linjen en historia av att överraska oss. Berättelsen kan ha varit annorlunda om det hade släppts i tid, eller om den fjärde generationen enheten hade hoppat helt och hållet. Med tanke på det bör finnas en femte generationen vid horisonten, med rykten om en mycket större display, har detta nya iPhone 4 endast några månader att verkligen lysa.

Som sagt, jag har haft grundligt min. Kommer från någon som inte skulle våga köpa en Apple-produkt drygt ett år sedan, bör detta åtminstone säga något. Enheten är fast och mjukvaran är extremt konsekvent och enkelt. Det är ett välkommet tillskott Verizon familj och min egen personliga samling.

vad som är bra: Solid byggkvalitet, bra kamera, bra batteritid, kompakt för att enkelt kasserar, enkelt och lätt för nya användare att plocka upp och lära .

Vad är Dåligt:. Mycket slick tillbaka, två plattor av glas jämfört med en, större kapacitet är lite pricy på $ 300 på-avtal, dålig anmälningssystem

Bedömning: Efter fyra år av väntan och obarmhärtiga rykten, inte Verizon iPhone inte helt lever upp till sin hype. Det är en mycket trevlig enhet som erbjuder en konsekvent upplevelse med mycket få hicka och är bra för smartphone nykomlingar och veteraner lika. Men det slog hyllorna för sent att sopa CDMA användarna av sina fötter. Jag förutspår denna iPhone 4 kommer att möta en kort hållbarhetstid bland oräkneliga, mer kraftfulla Android-enheter och nästa generations iPhone.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar