lördag 28 april 2012

IPhone 4? Jailbreaking och låsa upp den senaste iPhone


Tack vare den nya beslut från Electronic Frontier Foundation (EFF) för några veckor sedan i juli 2010, vilket gör jailbreaking och låsa upp iPhone-enhet helt lagligt, det finns ett ständigt ökande antal alternativ du kan titta på om och när du besluta att jailbreaka och / eller låsa upp din iPhone så att du kan använda den på en bärare av ditt val.

iPhone jailbreaking och låsa upp har funnits sedan den allra första iPhone-enhet, för dem av er som inte vet vad jailbreaking, och låsa upp en iPhone är, så här är en kort förklaring av vad det är, varför människor gör det , och vad det innebär.

jailbreaking din iPhone kan du installera anpassade / icke officiell, 3: e program part och hacka till din iPhone, det vill säga programvara / app som låter dig låsa upp din iPhone. Du måste jailbreaka innan låsa upp din iPhone, eftersom jailbreak förbereder iPhone för upplåsning verktyg.

jailbreaking din iPhone var ursprungligen bara för att efter upplåsning, men nu är man jailbreaking sina enheter för många andra ändamål än att bara låsa upp den. Med en jailbreakad iPhone kan du installera och möjliggöra en stor mängd extra funktioner som kan inaktiveras i officiella iPhone Apps, liksom förmågan att använda Skype för att ringa gratis samtal via 3G. Jailbreaking enheten möjliggör också bättre visuell anpassning av enheten så att du kan installera dina egna teman.        

jailbreaking och låsa process för IPhone 4 och IPhone 4,0 firmware är bland det enklaste, snabbaste och enklaste ännu. Den ursprungliga jailbreak för första iPhone var lång, detaljerad, och du skulle kräva någon nybörjare kunskap om datorer för att kunna slutföra processen, men med de senaste lösningarna och Jailbreak / låsa tjänsteleverantörer, du bokstavligen behöver noll datorkunskap i För att avsluta processen. De flesta processer kan göras direkt från din iPhone, genom att navigera till en viss webbadress i Safari och sedan klicka en knapp vem som helst kan göra det.

Det finns ett stort antal webbplatser nu att tillhandahålla professionell jailbreaking och upplåsning tjänster för din iPhone och iPod / iPad-enheter (de kan också vara jailbreakad!), dessa professionella tjänster avgift runt $ 20 och du är garanterad (med legit områden akta bedrägliga webbplatser) för att ta emot en enkel, enkel lösning, liksom Premium Support. Ett företag som brukar låta dig ner är unlockiphone40.com de ger en lösning för mindre än $ 20, är ​​det den bästa tillgängliga lösningen hittills, får du livstid tillgång och 24/7 Premium Support.

Apple kommer att fortsätta att låsa jailbreakad / upplåst enheter med varje firmware uppdatering, men den nya jailbreak / unlock fix är aldrig långt efter, se till att du alltid är på en jailbreakad eller olåst enhet, gå med i en tjänst som unlockiphone40.com, och då uppdateras inte din iPhone firmware tills du ser den nya jailbreak / låsa lösning på medlemmar område. Om du gör detta kommer du alltid att ha en jailbroken och olåst iPhone som nu är ju 100% lagligt!

Gott jailbreaking & upplåsning

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar