lördag 21 april 2012

Untethered Jailbreak för Verizon iPhone 4 ligger i Sn0wbreeze 2.6.1


Verizon iPhone 4 är en enhet som har varit lite knepigt att få en untethered jailbreak för, men Sn0wbreeze 2.6.1 har nu släppts och är tillgänglig.


Om du är Verizon iPhone - och Windows - användare kan du jailbreaka nu din telefon! iDevice hacker iH8sn0w frigörs endast en uppdatering till Sn0wbreeze, som bringar unteathered jailbreaking stöd åt Verizon iPhone 4. Det betyder att du äntligen kan använda Cydia (ett alternativt App Store med programvara för jailbroken iDevices) på Verizon iPhone och efter jailbreaking det, kan du enkelt konvertera DVD till iPhone 4 och se filmer på iPhone 4. Sn0wbreeze arbetar för närvarande på den första generationens iPad, iPhone 3G och 3GS, iPhone 4, tredje-och foruth generationens iPod Touch och Apple TV 2. Men notera: Detta hack fungerar bara för Windows-användare, men om du är en Mac användare och du kan stå en teathered version så Greenpois0n borde göra susen, de släppt en version för Verizon i februari

För att använda Sn0wbreeze, allt du behöver göra ladda ner den, installera det på din Windows-dator (det tar lite tid och arbete), och sedan installera den på din iDevice med hjälp av iTunes. Du måste ha iOS 4.2.7 för att installera den uppdaterade versionen av Sn0wbreeze innan du gör något, förstås. Enligt iH8Snow, en gång installerat, kommer du att kunna "ställa logotyper custum boot, aktivera din iPhone, ange en storlek rotpartition, bygga custom firmware, installera SSH och mycket mer!" För att få detaljerade instruktioner om hur du installerar det kolla in Redmond Pie: s tutorial.  
Så första saker först, låt oss se till att du har alla de verktyg som du behöver för att få din jailbreak klar. Naturligtvis din iPhone måste ha den version av iOS 4.2.7 på din enhet. Nästa start Sn0wbreeze och sedan klicka på den blå pilen längst ned till höger på fönstret och välj sedan önskad firmware som är en. IPSW "-fil med hjälp av knappen Bläddra. Sn0wbreeze kommer sedan att försöka identifiera IPSW filen och när det är gjort på pilen i det nedre högra går blå, klicka på den.

Klicka nu på OK och följ stegen till DFU läget Sn0wbreeze, Här får du äntligen trycka på några knappar! Håll i kraft och knapparna hem i 10 sekunder och släpp strömbrytaren men inte hem en, hålla denna hålls intryckt i ytterligare 10 sekunder och enheten går in i en DFU läge. När det har gjorts på rätt sätt kommer du att se en skärm som bilden nedan
programmet är kompatibelt med följande versioner av basebands. 01:59:00 och den senaste versionen (iPhone 4) och 05:11:07, 05:12:01, 05:13:04 och 06:15:00 (iPhone 3G och iPhone 3G) och iPad 2. För mer teknisk information om kompatibilitet och senaste jailbreak och låsa upp mjukvaran besöka utvecklaren hemsida och ladda ner iOS 4.3.2 jailbreak och låsa upp verktyg.
Upplåsning Proceduren är mycket enkel och är kompatibel för iOS 4.3.2 därför laget av hackare påstår inte att uppgradera telefonen på nästa system uppdateringen om du har en telefon som redan upplåst. "Kunderna bör vänta tills vi släpper nästa låsa upp & Jailbreak verktyg innan du uppdaterar till det nya operativsystemet."

Fler relaterade till iPhone 4: s heta ämnen:

Hur video till iPhone 4 mac
Hur man lägger dvd till iPhone 4 mac
Hur man laddar ner DVD till iPhone 4??

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar