måndag 9 april 2012

MobilePhone Försäkring för iPhone Generation


Mobiltelefon försäkring är något som de flesta iPhone-ägare överväga att vid ett eller annat. Som vän berättelser vatten skadad och stulit telefoner blir vanligare blir dock iPhone försäkringar en större fråga.

Naturligtvis, särskilt för iPhone generationen, är det enklaste ställe att börja leta efter iPhone försäkringar online. En snabb sökning kommer att avslöja de flesta av de iPhone försäkringsbolagen och inte att det alltid är möjligt att ställa i ett forum antingen specifikt dedikerad till iPhone eller en finans-och forum.

Men innan du börjar titta på nätet speciellt för försäkring för din iPhone, varför inte prata med din hemförsäkring företag först? Många hem försäkringsbolag omfatta täckning för mobiltelefoner som standard under sitt normala hemförsäkring, men många gadget älskare inte inser detta. Naturligtvis är locket vanligtvis inte så robust som den som du kan få från en mobiltelefon eller gadget försäkringar specialist, men det är fortfarande värt att titta in. Kontrollera med ditt hem försäkringsbolag för att se på vilka villkor det är försäkrad och avgöra om detta är lämpligt för dig.
Stöld är en av de främsta skälen för att få en iPhone försäkrad. Ett stort antal iPhone försäkringsfordringar är stöld relaterade, är särskilt stöld medan ägaren textning med hjälp av telefonen. I själva verket är det rimligt att anta att alla de saker som lockade dig att köpa din iPhone är samma saker som tjuvar tycker om det.

skador är också ett annat problem som iPhone ägare ansikte. Spruckna skärmar är en av de mest - om inte den mest - vanligaste orsaken till att hävda på iPhone försäkring, och detta beror på alla möjliga olyckor. Vanligtvis orsakas genom att helt enkelt släppa telefonen, även om det finns ett växande antal ansökningar om iPhones som kvar på taket av bilen medan ägaren tanklöst körde iväg.

Vatten är naturligtvis ett annat fiende iPhone, särskilt toaletter, bad och öl. Män är en av de största "gärningsmännen toalett", släppa iPhone ur en skjorta ficka. Och läsa din iPhone i badet rekommenderas inte på något sätt, som de flesta iPhone försäkringsbolagen kommer att erkänna detta är en av de vanligaste kraven sätter igenom.

Öl har aldrig varit en vän och i dess enklaste mening innebär detta att skada din iPhone genom vatten spill. Naturligtvis är det under öl - inducerade gånger så många av de andra iPhone-relaterade problem hända, såsom stöld och enkelt att förlora telefonen.

För iPhone-ägare finns det ett antal faror som möter dem. Jämföra iPhone försäkring är verkligen en givande övning om inte bara belysa några av de sannolika faror telefonen vänd med dig.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar