måndag 23 april 2012

Angry Birds högtalardockningsstationer för iPhone, iPod och iPads


Tips om hur man Jailbreak iPhone 4S ? Detta kan vara den första frågan som logiskt frågan direkt efter att du får den nya iPhone 4S i dig händer. Apple meddelade iPhone 4S för första gången på sin populära "Låt oss tala iPhone" händelse i oktober. Så det är viktigt att klargöra de omständigheter som iPhone 4S jailbreak av uppgifterna för våra läsare att säkerställa att varje person kan ta hans lämpligt val.

att besvara denna fråga kan du behöva veta att vi separerade iDevices i två kategorier i enlighet med sin processor chip. Den ursprungliga kategorin ingår (iPhone 4, 3GS, iPod Touch 4G, 3G och iPad 1) som har en betydligt mycket mindre än A5-processor. Den andra kategorin ingår (iPhone 4S och iPad två).

Det första kategorin kan vara jailbreakad princip som avsevärt iOS 5 GM att använda den befintliga jailbreak verktyg som innefattar RedSn0w och Sn0wbreeze. Inuti den andra kategorin kan du måste veta att den enda utnyttjar identifierade att jailbreaka iPad två var en userland bedrift som tog mer än 1 år att utvecklas genom Comex att producera JailbreakMe 3,0, men å andra sidan, kom Apple rättvis och lappade den på iOS 4.3.4 uppdateringen strax strax efter tio dagar bara. Och du kan behöva veta att iPhone 4S kommer med iOS 5.

Men vi har ändå goda nyheter för dig, eftersom hackare har på sina händer en hel del extra än 5 BootROM utnyttjar att jailbreaka A5- enheter, iPhone 4S och iPad två.

Relaterat

Precis när du trodde att din Angry Birds underhållningen inte kunde få någon mycket bättre, gjorde det! De Gear4 Angry Birds Högtalare är det bästa tillbehöret för fans av den välkända App spel och för folk som gillar musik. Dessa fåglar och piggy, kom med en dockningsstation för iPod, iPhone eller iPad, liksom en three.5mm ljudkabel ingång med låda stativ. Låt skriade och skrikande start som du spelar dina önskade låtar på dessa coola officiellt licensierade högtalare. Dragen av enheter:

Var och en av talarna har sin egen speciella funktionen. Den 79 $ Red Bird högtalare ansluter till enheten genom att ha en
manöverkabeln och sport ths enheten i den egna montern. Den 99 $ Helmeted onda gris högtalare har två stereohögtalare tillsammans med en subwoofer och kan ta ut någon iPod eller iPhone på hjälmen, men, maskinen fungerar bara med dessa enheter, så att iPad användarna inte kommer att vill grisen. Kan dock $ 99 Black Bird högtalare håller säkert din iPad (eller iPhone eller iPod iTouch) debiteras på separata kajen, samt funktioner som gris två stereoanläggningar och en subwoofer.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar