tisdag 17 april 2012

iPhone 4 Review - 7 Viktiga Nya förbättringar som gjorts


Letar du efter lite mer information om den nya iPhone 4 ? Först upp, den helt ny design och stil. Den iPhone 4 markerar den allra första revolutionerande förändringen sedan iPhone lanserades under 2007. Glas på framsidan och baksidan och stål runt sidorna lovar att ge iPhone 4 en verkligt unikt utseende och känsla. Vid 9,3 mm tjock, är iPhone 4 också otroligt tunn, 24% tunnare än iPhone 3GS .. Några andra design och förändringar stil avslöjar en huvudsaklig kamera med en LED-blixt (tack och lov för det!), En framåtvänd kamera, trendiga volyminställningar, och i vilka jobb stater är en världsnyhet, en antenn som är en del av nyckeln strukturella del av iPhone 4.

Nästa område kommer vi att titta på är en funktion som Apple är märkning Retina Display som är helt ny skärm teknik som iPhone 4. En ny 3,5-tums "Retina" IPS LCD-skärm kommer att vara normen för alla framtida iPhone versioner (inklusive iPhone 4) och kan erbjuda 326 pixlar per tum med en total upplösning på 960 x 640. Exakt vad har detta innebär? Väl den har en högre upplösning än någon annan mobiltelefon för närvarande finns på marknaden och kommer att ge mycket skarpare fotografier och Zoom.
För det tredje iPhone 4 s kommer att drivas av A4 chip som är samma som används på iPad är vad som kommer att ta andan ur dig. Bland alla de saker man kommer att göra som är häftigt är det du verkligen kommer att märka att energisparfunktioner funktionen den har kommer att förlänga batteritiden som redan har förstärkts självständigt. Efter att ha 7 timmars samtalstid kommer att vara trevlig utan tvekan. Gyroskopet kommer att ta spelandet till en helt ny nivå, men om du inte är en gamer som inte kommer att fråga

Nästa på listan är något Apple är mycket nöjda med;. IPhone 4 har en inbyggd gyroskop. Detta 3-axeln gyro fungerar tillsammans med accelerometer och kompass leder sex axel som är idealisk för spel. Tänk Wii och du kommer att komma nära. Jobb visade upp den nya funktionen genom att spela ett spel, som såg lite ut som Jenga.

Apples senaste funktionerna kommer tjock och snabb och nummer fem är en stor en. Den primära digitalkamera är föremål för en "helt nytt kamerasystem" och det kommer att uppgraderas från tre till fem MPS, kameran har också en baksida belyst sensor som ökar kvaliteten på bilder tagna i svagt ljus. Det är också mycket bättre för videomaterial, eftersom det bokförda en HD-kamera som kommer att kunna skjuta 720p på 30fps vad Apple märkning riktig HD

Feature sex är en vi redan känner till den nya iPhone OS 4. Vi kommer inte att gå in alltför mycket djup här, eftersom detta är en genomgång av mobiltelefonen och inte programvaran, trots den höga bakgrund av den senaste versionen av iPhone OS kommer att vara en chans att köra flera program samtidigt (multi- uppgift). Plus medan Apple själva gärna berättar att de inte var först med att erbjuda en multi-tasking smartphone, de är bekväma de lyckats konstruera något som inte kommer utplåna ditt batteri. Vi kommer reserverar dom tills vi har haft en go på den nya iPhone operativsystem

Sju är en annan funktion vi redan känner till, men en som är spännande i alla fall,. IBooks kommer att presenteras på alla nya iPhone 4.

Ytterst är nummer åtta IAD. Ett verktyg som hjälper utvecklare tjäna pengar så att de i sin tur kan sänka kostnaden för program och erbjuda ett bredare utbud av gratis och billiga program. IAD är ganska självförklarande, det automatiskt infogar reklam utrymme i en app (förutsatt att skaparen väljer detta alternativ) och tjänar utvecklaren lagt intäkterna från klick och nedladdningar. En udda funktion för att avsluta på från ett kundperspektiv, men ett som är säker på att ha app utvecklare dreglar.

Det är det, titta på nya iPhone 4 och bara en liten genomgång av några av 100 extra funktioner vi ska njuta under de kommande månaderna.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar