måndag 23 april 2012

Granska ny iPod och iPhone: konsten att njuta av DVD / Video med alla Apple-enheter


San Francisco-Apple Inc är värd en musik-tema händelse Onsdag som sannolikt kommer att ge uppdaterade iPods och iOS 4,1, även om företaget inte kommer att bekräfta några detaljer.
Tyngdpunkten händelsen var iPods, till synes - Apple påstod sig ha sålt 275 miljoner av dem hittills. Och evenemanget, presenterade Apple chefen Steve Jobs en smalare ny version av Touch inklusive "Retina display", den 24-bitars högkvalitativ skärm som Apple introducerade med den nyaste versionen av sin iPhone.
Jobs kallade Touch "den nummer ett bärbar spel spelare i världen", konstaterar att över en miljard spel och titlar underhållning har sålts för det. Även om nya Touch aktier Övriga hårdvara likheter med senaste iPhone (som främre och bakre kameror), har den inte mobil uppkoppling, och kommer därför inte dela radio frågor som hemsöker den nya iPhone.

iPod Touch: Still Top Dog
Ingen överraskning här: iPod touch behåller sin fem-stjärnigt hotell och Redaktörens val utmärkelse för sitt utmärkta fjärde generationens modell, som slutligen omfattar två kameror, en för stillbilder och video, och den andra för FaceTime video chat, som fungerar sömlöst. Och tillägget av Game Center för social gaming, och Ping för sociala nätverk lovar bara att göra din iPod upplevelsen roligare. Varje år nu, med touch, verkar Apple överträffa sig själv och lämna tävlingen klättra. Faktum är att vid denna punkt, inte iPod touch egentligen inte har så mycket legitimt competitionit verkar tidigare konkurrenter som Samsung nu fokuserar på tabletter, som den kommande Galaxy Tab, i ett försök att ta del av iPad betydande marknadsandel.
iOS 4,1: Med HDR bilder
Andra sak vi har mer uppmärksamhet är den uppdaterade iOS 4,1. När iOS 4.1 fartyg Denna vecka kommer iPhone och iPod touch-användare har en ny funktion som tillåter bättre bilder i starkt ljus: High Dynamic Range. Apple Insider har en första titt på den nya tekniken inbyggd in i iOS Kamera.
HDR foton tillåta överlägsna bilder i dagsljus eller andra ljusa inställningar. Särskilt när en skugga gjuts i ämnet eller en del av fotot, möjliggör det en mer korrekt bild som inte tillåter ljuset eller skuggan källor för att övermanna bilden och resulterar i en grumligt eller missfärgad foto. Den nya funktionen är att förhindra foton som är "blåses ut" med för mycket ljus. Det åstadkommer detta genom att ta tre bilder i snabb följd: en med normal exponering, en underexponerad och en annan överexponerad. Testad på en iPhone 4 är HDR-funktionen i själva verket en stor möjlighet för användare inbyggda direkt in i ursprungliga programmet Kamera. Om en bild är lämpligt fokuserad innan den brast, är den resulterande bilden ofta bättre än den vanliga bilden.
IOS 4,1 rättar även buggar som har funnits i iOS 4, inklusive en problematisk rörelsesensor problem som skulle orsaka pekskärmen för att Ibland blir aktiva när en användare var på ett samtal. Den behandlar också problem med Bluetooth-anslutning, och långsam prestanda för användare av iPhone 3G.
Den senaste versionen av iOS också ger möjligheten att ladda upp HD-video via Wi-Fi, inklusive uppladdningar till YouTube. Det ger också för uthyrning TV-show, som premiärvisades parallellt med det nya Apple TV infördes onsdagen. Och iOS 4,1 också fartyg med Game Center, Apples sociala medier tjänst för spelare med vän listor och resultat.
IOS 4,1 har blivit tillgänglig för de senaste generationens iPhone och iPod berör på onsdagen 8 september.
Sammanfattningsvis, finner vi att den nya versionen av iPod och iPhone tillägger batteritid, spel, HDR bilder, video och talande bok funktioner etc, men de format som stöds av video och ljud inte läggas till.
Ljudformat som stöds: AAC (8 till 320 kbps), skyddat AAC (från iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 till 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (format 2, 3, 4, Audible Enhanced Ljud, AAX och AAX +), Apple Lossless, AIFF och WAV
TV och video-format som stöds: H.264-video upp till 720p, 30 bilder per sekund, Main Profile nivån 3,1 med AAC-LC-ljud upp till 160 kbps, 48 ​​kHz, stereoljud i m4v, mp4 och mov filformat,... MPEG-4-video, upp till 2,5 Mbps, 640 x 480 bildpunkter, 30 bildrutor per sekund, Simple Profile med AAC-LC-ljud upp till 160 Kbps ... per kanal, 48 kHz, stereoljud i m4v, mp4 och mov, Motion JPEG (M-JPEG) upp till 35 Mbps, 1280 x 720 bildpunkter, 30 bildrutor per sekund, ljud i ulaw, PCM stereoljud i . avi-fil-format
de inte kunde stödja DVD-skivor. Är det möjligt att vi kunde titta på en DVD med iPod? Jag söker denna fråga på Google och hitta bra programvara för att lösa denna fråga. Nidesoft DVD Ripper ger dig ett enkelt och snabbt sätt att rippa DVD till din iPod och iPhone kompatibla format, precis Nedan följer steg för steg guide
första, ladda ner programmet från:. Http://www.nidesoft.com/ nedladdningar / dvd-ripper.exe
installera och köra det
Steg 1: Sätt i DVD-skiva i DVD-enheten.
Klicka på Öppna DVD-knappen, bläddra i din dator, och hitta DVD mapp på filmen. (Det är inte bara ladda DVD-skiva, men också kan öppna en disk backup katalog.)

Steg 2: Klicka på "Profil"-knappen och välj format för din spelare.
Steg 3: Klicka på "Konvertera"-knappen. Vänta innan konverteringen lyckas!
Nu kunde jag njuta av videoklipp med andra spelare. Dessutom kan du också använda Nidesoft Video Converter som kan konvertera video-eller ljudfiler mellan alla populära format. Den kan hjälpa oss att konvertera videoformat för spelare. Båda program är bra assistent för iPod och iPhone.

I konferensen Apple företag inte bara lanserade den nya versionen av iPod Touch och iOS 4,1, men också publicerade uppdateringar av iPod shuffle, iPod nano, iTunes 10 och Apple TV. Jag inför dem inte i denna artikel. Om du har några intressanta om dem, kan du söka dem på Google.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar