onsdag 4 april 2012

eBay blir mobilt


Det finns goda nyheter för alla dessa köpare och säljare på eBay. Med lanseringen av m.ebay.com, en ny webbplats utformad speciellt för smarta telefoner kan du bläddra Nu objekt, göra inköp och säljer varor, helt enkelt genom att trycka på en finger åt handflatan. Den nya webbplatsen är utformad för iPhone och iPad applikationer, Android och Blackberry telefoner. Köpare har nu en möjlighet om du vill visa hela eBay webbplats eller den förenklade mobila versionen, eller om att ladda ner ett program för att köpa objekt. Så även om du är borta från datorn kommer du ständigt uppdaterad om dina eBay köp och försäljningar. Tack vare den mobila versionen av eBay, sälja och köpa fick en hel del lättare!

Egenskaper hos eBay mobila webbplats

Mobila webbplatser är oftast ganska begränsade i sina funktioner jämfört med hela upplevelse av webbplatsen. Men lovar den mobila versionen av eBay funktioner som ger köparna en helt ny upplevelse när du handlar använder sina mobiltelefoner. Dessa inkluderar expanderbara drar gallerier, auto-komplett, en flytande menyrad som visar de viktigaste kontrollerna på skärmen och fjärr innehåll för de gallerier som inte behöver extra nedladdning. Förutom dessa, att funktioner det normala stället erbjuder är också inkluderade. De är:

Sök: för att söka efter en viss produkt, behöver du bara klicka på fliken Sök och skriv sedan in vad det är du vill söka efter i sökrutan. När du träffar på knappen "Skicka" kommer sökresultaten dyker upp. Du kan antingen visa posterna i konventionellt sätt eller har ett rutnät syn på dem. För information om ett visst objekt måste du klicka på listan titeln. Du kan också söka efter objekt som visas av samma säljare

Min eBay. Vill visa ditt konto, välj fliken "My eBay", som ligger högst upp på sidan. När du har loggat in har du möjlighet titta på en sammanställning av dina aktiviteter för att köpa och sälja på eBay. Du kan också visa individuella detaljer

Budgivning. När du har valt det objekt som du vill köpa, kan du göra ditt bud precis som du hade gjort på skrivbordet. Allt du behöver göra är att klicka på budet länken. Om du inte har loggat in ännu, måste du göra det. Du kommer då att behöva ange ditt lägsta bud och bekräfta det. Om du har angett ett bud som är för låg måste du ange ett nytt bud. Men om det belopp som du har angett är tillräckligt hög, kommer du att informeras om att du har den högsta gällande vinnande budet

Checkout:. På vinna ett objekt som du har bud på, kan du betala för det från din mobiltelefon genom att fylla i Checkout. Du behöver tosimply klicka på "Betala med PayPal," logga in på ditt PayPal-konto och klicka på "Betala nu". Det är det! Du kommer också att ges möjlighet att skapa en "Mobile Only" PIN-kod, som ser till att din betalning sker snabbare i framtiden.
sälja: Använd din iPhone kamera kan du ta ett fotografi av det objekt som du vill sälja, och lista det på eBay. Med eBay Selling app är lista nu snabbt och enkelt. Du kan använda funktionen streckkod scanning och eBays produktkatalog att lista ditt objekt. Forskningen funktion hjälper dig att sätta ett pris på ditt objekt. För listning av ett objekt måste du fylla i en form med notering detaljer fästa foton som du har tagit med din iPhone kamera och bekräfta dina uppgifter

Notering:. Notering på eBay blev mycket enklare. Detta är ett program rekommenderas för varje säljare. eBay ger ett erbjudande om införande dina objekt. Detta är dock ett erbjudande tillgänglig för säljare på den amerikanska www.ebay.com plats och är under en begränsad tid. Du kommer inte att debiteras en schemalagd notering avgift. Dessutom kan du lägga till upp till fyra bilder, utan att åtalas

Andra funktioner:. De andra funktionerna är:
Spara som liksom förfina sökningar du gör
Sortera resultat efter tid, plats och pris
Leta auktioner som liknar det du tittar på

Så när du reser eller smutta på en kopp kaffe, kan du bläddra igenom m.ebay.com i webbläsaren i din mobiltelefon eller tillgång till webbplatsen genom att använda portalen för nätoperatören.

eBay för smarta telefoner

eBay iPhone applikation

Använda eBay iPhone applikation, kan medlemmar i eBay nu söka efter objekt, köpa dem, göra betalningar och kontrollera sin verksamhet och statusanywhere, när som helst. Varningar skickas till köpare för att informera dem om ändringar och uppdateringar i status så att de kan göra en sista-minuten-bud om de verkligen vill äga den sällsynt objekt. Dessutom kan säljare visa status för sin försäljning. Du kan också kontrollera ditt konto, lämna feedback, svara på meddelanden eller visa de dagliga erbjudandena.

EBay för iPad ansökan

Med eBay för iPad tillämpning, medlemmar av eBay kommer att kunna se ett gränssnitt som är enkelt men imponerande och är speciellt utformad för att passa funktioner i iPad. EBay erfarenhet är färgglad, strömlinjeformad och mycket enkel. Söka får en mycket enklare med sina sömlösa övergångar. Vad är mer, med iPad app behöver du inte klicka igenom sidorna för att söka efter objekt eller när det gäller anbud, inköp eller betala för dem. Integrerad tillgång till Mitt eBay låter sina medlemmar att kontrollera deras status och verksamhet.

EBay ansökan om Android

eBay ansökan om Android ger medlemmarna möjlighet att söka, köpa, betala och kontrollera status för deras verksamhet. Köparna kommer också att uppmärksammas om sina auktioner, medan säljarna blir statusuppdateringar. Säljare kan också lämna feedback. Vad är unikt med denna applikation är rösten-aktiverade sökning.

EBay ansökan om BlackBerry Smartphone

I likhet med eBay ansökan om Android, låter Black Berry app användarna att söka, köpa, betala, kontrollera status för deras eBay verksamhet, svara på eBay meddelanden och kontrollera aktuella auktioner oavsett var de befinner sig. Förutom dessa, med BlackBerry Push, kommer användarna att kunna ta emot realtidsvarningar när det finns status ändringar på eBay. Dessa varningar kommer att informera köpare om de har vunnit en auktion eller har blivit överbjuden eller när en notering på sin Watch listan är på väg att löpa ut. Dessa varningar kommer att gå direkt till användarens BlackBerry smartphone inkorg. Tack vare BlackBerry Device Software som stöder multi-tasking, det ögonblick användaren klickar på en anmälan att han eller hon har mottagit, omedelbart eBay ansökan kommer att lanseras.

EBay program

eBay erbjudanden ansökan

eBay Deals programmet ger dig möjlighet att söka och köpa de bästa erbjudandena på eBay. Du kan skapa, redigera och spara dina sökningar, förutom att dela objekt på din favorit sociala nätverk. Vidare, med de kommande releaser kommer du att kunna förfina dina hantera sökningar och ställa in varningar för dessa erbjudanden. Se till att ladda ner eBay Mobile som körs på Apple iPhone och iPod
Touch. Detta ger dig möjlighet att bedriva din verksamhet var som helst, när som helst.

StubHub iPhone och iPod Touch ansökan

Med StubHub iPhone och iPod Touch medlemmar tillämpning av eBay kan komma och söka efter konsert och teater biljetter vid varje tidpunkt och från var som helst. Du kommer att kunna söka efter din favorit band eller team, eller händelser som kommer att äga rum inom kort på din favorit plats. När du har hittat ditt evenemang för dagen, kan du dela den med dina vänner på Twitter eller Facebook.

Half.com iPhone applikation

Med Half.com iPhone applikation, kan du köpa ditt val av media titlar i filmer, musik, läroböcker, spel och spelsystem. Med hjälp av streckkodsläsare kommer du att kunna söka efter lärobok titlar, få bästa pris och sedan få dem skickas till dig. Inte bara det, från hemmet själva skärmen kan du också bläddra igenom populära produkter efter kategori att få en rättvis uppfattning om vad andra köper. Du kommer alltid att hitta bra erbjudanden på Half.com och nu, tack vare iPhone applikation kan du handla från var som helst och när som helst.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar