söndag 8 april 2012

Vad kan nämnas om Droid X?


Observera att en mer omfattande översyn kan hittas på Droid X vs Incredible hemsida. Droid X har en 4,3 "skärm med en 854x480 resolution, som liknar EVO 4G och gör det till det största smartphone för närvarande (5" tall). Det kan finnas ett fåtal pixlar saknas hrere och där på Droid X, vilket inte är fallet på iPhone 4. Med detta sagt, har Droid en så stor skärm som ett par saknade pixlar inte spelar någon roll längre.

Motorola gick också större genom att inkludera en 8-megapixel kamera med dubbel LED-blixt som tar rimligen rena bilder som också som spelar in video i 720p. Motorola integrerat DLNA och HDMI stöd för strömmande media till din HD-TV eller annan enhet.
Droid X har en mycket kraftfull processor: den 1 GHz TI OMAP. Med en processor som denna, kan du växla mellan olika program enkelt och bläddra igenom telefonen blixtsnabb. Nästa stora grej är mängden minne i telefonen. Den Droid X levereras med 24 GB internt lagringsutrymme. 8GB ombord och en 16GB löstagbar micro SD-kort

En stor skillnad med den första Droid är att Motorola beslutat att inte ta ett fysiskt tangentbord till den här telefonen. Det var ett klokt val av den anledningen att även om mobiltelefonen är stort, är det ganska tunn i jämförelse med dess totala storlek. Ett fysiskt tangentbord skulle ha mycket troligt designat en anordning för närvarande inte lätt att stoppa i fickan faktiskt mer utmanande. Men med den större skärmen är på skärmen knappsats enkel att skriva med och Motorola eftertänksamt integrerat en Swype tangentbord för dem som inte är nöjda med beståndet Android tangentbordet.

Du behöver inte har tillgång till internet på din bärbara dator? Inga problem! Du kan använda din Droid X som ett 3G-hotspot för att få en anslutning till Internet från dina andra trådlösa enheter. Det är så lätt att upprätta en anslutning att vem som helst kunde göra det, och anslutningshastighet är mer än anständigt.

Det finns så många smartphones som ser utmärkt på omslaget, men inte levererar när det gäller tekniska functionnalities. Droid X är en mycket fantastisk all-around telefon och du kan vara säker på att du inte kommer bli besviken.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar