onsdag 25 april 2012

Hur Jailbreak iOS 4.2.1 untethered med Redsnow 0.9.7 b4


du owniPhone oriPad men borta om hur du jailbreaka dessa enheter? Du kanske undrar varför du behöver för att jailbreaka dem när det fungerar perfekt i första hand? JailbreakingiPhoneor någon annan iOS Enheten levereras med extra förmåner, liksom nackdelar.

en varning innan du fortsätter med jailbreak enheten, låt mig varna dig om nackdelarna med jailbreaking iOS eller andra liknande anordningar: Genom manipulation med den ursprungliga IOS, löper du risken för "bricking" youriPhone / iPod touch. Om du inte är bekant med begreppet "bricking" betyder som gör telefonen obrukbar och det kräver en fullständig torka och återställa för att göra det funktionellt igen. Tja, det är ingen stor sak med tanke på att det finns en quick fix att göra det funktionellt igen. Det är dock inte att rekommendera om du inte är den "äventyrliga" typ. Jailbreaking iOS också tomrum enheten garantin. Utan en giltig garanti, kommer eventuella skador eller fel du stött på medan du använder enheten inte omfattas av Apple. Så om du har en tendens att bryta enheten eller har buggiga upplevelser med det, kanske du vill tänka om. Ibland, när du mixtra med den ursprungliga IOS, kan du sluta med en fler problem än lösningar. Du måste förstå att vårProgramsupport ingenjörer över på Apple-designade thefirmware att drivas i vissa avsett vis. Genom manipulering eller aktivera / inaktivera vissa funktioner, kanske du har löst ett problem, men banat väg för många problem som ska visas i framtiden. Det finns alsosecurity frågor som skall beaktas när du jailbreaka din perfekt fineiPhoneor iPod touch. Genom att använda programvara från tredje part för att jailbreaka din enhet, kan du hackare att fjärrstyra plantera skadlig kod (skadliga program) på enheten.

Nu när du är medveten om nackdelarna med jailbreaking, låt mig ge dig fördelar jailbreaking youriPhoneoriPad: Jailbreaking din iOS enheten kan du installera icke godkända program från tredje part på enheten. Ofta är dessa program från tredje part är händig, men godkänns inte av Apple eller förtecknas i theiTunes butiken av någon anledning. Dessutom kan jailbreaking du låsa vissa funktioner och dramaticallyimprovethe funktioner i enheten, till exempel: Använd din iOS enheten som Wi Fi hotspots Du kommer needMyWi för detta ändamål. Lås FaceTime funktion som ska användas via 3G, som annars bara tillgänglig via Wi Fi. Du måste förstå att jailbreaking innebär inte nödvändigtvis att du låsa upp SIM-(låsa från din operatör). Men för att låsa upp youriPhoneto ska användas under en annan transportör, måste du jailbreaka först din enhet.        

Jag hoppas att du har förstått väl fördelar och nackdelar med jailbreaking din iOS-enhet. Nu ska vi gå vidare till själva innehållet i artikeln.

Hur Jailbreak iOS 4.2.1 untethered med Redsnow 0.9.7 B4

Varför untethered?

är det för att uppbundna jailbreaks är frustrerande. De kräver acomputer anslutning till starta en jailbroken iOS enhet när youriPhoneor iPod touch startar eller batteriet dör.

Följande är astep för steg guide för untethered Jailbreak med RedSn0w 0.9.7 Beta 4.

Redsnow-0.9.7b4

1. Till att börja återställa youriPhoneto iOS 4.2.1firmwareand jailbreaka din enhet genom att följa instructionsgiven här.

2. Detta untethered Jailbreak med RedSn0w 0.9.7 b4 beror på SHSH blobbar sparat för 4.2b3 (iOS 4,2 Beta 3) firmware. För att kontrollera detta, starta Cydia och vänta på huvudsidan för att ladda. Om du har SHSH blobbar sparats för iOS 4,2 Beta 3 kommer du att se "SHSH: 4.2b3" i status .

3. Nowdownload RedSn0w 0.9.7b4 och ansluta youriPhone, iPod touch oriPadto yourcomputer.

4. Detta är en betaversion, så du måste ha usbmuxd i yourcomputer. Du candownload det från här. När youdownloadit, extrahera den till yourcomputerandstartterminal i Python-client katalog och skriv sedan in följande kommandon:

chmod + x tcprelay.py

. / tcprelay.py-t 22:2222

5.Startthe ner RedSn0w 0.9.7b4 och peka den till den officiella iOS 4.2.1. IPSW-fil.

6. På nästa sida, välj "Jailbreak Monte" alternativet, som untethers din iOS 4.2.1 jailbreak och peka den till iOS 4,2 beta 3firmware.

7. Innan fortsätta till nästa steg, se till att din iOS enheten är avstängd och ansluten till yourcomputer.

8. Nu sätter din iOS enhet i theDFU läge med hjälp av RedSn0w instruktionerna på skärmen.

9. Nu luta dig tillbaka och koppla av medan Redsnow 0.9.7b4 tar hand om rest.Once processen är över, har du youriPhone, iPador iPod Touch är helt jailbreakad (obunden) den senaste iOS 4.2.1firmware.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar