onsdag 18 april 2012

iPhone G4 Review - bör du uppgradera?


iPhone G4 är den senaste versionen av Apple iPhone som har kommit på marknaden.

När den nya versionen av Apples iPhone lanserades tog det hela affärsverksamhet inom telekomindustrin med storm och det var ett dopp ses i försäljningen av Samsung och Nokia som var de marknadsplats ledare på den tiden. Den nya Apple iPhone G4 har några ändrade funktioner, och en ny visas, vilket gör den bättre än sin föregångare.

Lättare och smalare och mycket trendigare kropp denna iPhone G4 är den mest uppenbara förändringen i den här telefonen. Jämfört med tidigare modeller av telefonen, detta sägs vara 25% lättare och tunnare. Förändringen är estetisk och en kanske inte märker vikten skillnaden också. Det finns mycket mer att den här telefonen än bara förändringar i utseendet.
Apple iPhone G4 har en bättre upplösning och bättre förmåga när det gäller show. Upplösningen på telefonen är 960 x 540 vilket är exakt samma som Apple iPad. Hälften av showen av telefonen kan projiceras genom ett fullständigt LED-tv / HD LCD. Detta är fantastiska förbättring från tidigare modeller av telefonen. Många individer använder nu sina telefoner för att titta på video och den nya posten från Apple är fantastiskt för att titta på multimedia. Den inspelade av Apple iPhone har alltid varit fantastiska och enastående och med högre upplösning, värdet av posten ökar

De tidigare modeller av iPhone hade alla Wi-Fi-stöd,. G4 iPhone har 802,11 vilket gör detta till en fantastisk bärbar webb enhet. Kameran i telefonen är att 5 megapixel och kameran på framsidan, är en av de bästa tilläggen i den här telefonen. Telefonen stöder också videosamtal och för alla användare som gillar att använda den här funktionen är den här telefonen en fantastisk köp.

Den längre batteritiden för denna telefon gör det bättre än de tidigare versionerna och detta är den största delen av denna nya telefonen. För kunder som aldrig använt en iPhone, måste de använda denna telefon och se den kompetens som Apple tillhandahåller till sina konsumenter.

Telefonen är en stor förbättring och de nya funktionerna och de stora ser kommer att förbättra upplevelsen för användaren säkert.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar