tisdag 10 april 2012

Har du köpt eller tittar på att få den nya iPhone4?


Förbereda din IPHONE

Din gamla iPhone kan ha en hel del av dina personuppgifter på den, inklusive kontaktuppgifter för alla dina vänner och familj hela vägen till ditt bankkontonummer som är lagrade i program Password Keeper. Du har säkert läst minst en skräckhistoria om hackade Facebook-konton som används för att begära pengar från vänner eller andra lömska handlingar, så du har ännu större incitament att se till att din privata information inte kommer ut där. När du säljer din gamla iPhone eller gamla mobiltelefoner, kan du vidta åtgärder för att se till att alla dina personliga uppgifter är helt raderas från enheten.

Det enklaste sättet att göra detta på en iPhone, är att använda Återställ funktionen i iTunes kan du hitta den här knappen på sidan Sammanfattning för din iPhone när den är ansluten till din dator. Enligt Apple kommer att återställa din iPhone ta bort alla data från det här är det varning du ser när du går att göra det: Välja Radera allt innehåll och inställningar kommer att göra precis vad det låter som. Observera att det kan ta ett tag upp till ett par timmar, så ha tålamod och se till att din iPhone är fulladdat eller ansluten så att processen inte avbryts av batteriet dör.

Apple-support artikeln berättar mer om Radera allt innehåll och inställningar funktionen och hur det fungerar. På äldre enheter skriver detta kommando verkligen befintliga data så att den inte kan läsas. På nya enheter är krypteringsnycklar enkelt bort, tar som mindre tid. Om du verkligen orolig dina data kommer i orätta händer när du bli av med din iPhone, skulle vi rekommenderar återställa den via iTunes först och sedan använda Radera allt innehåll och inställningar kommando. Detta 2-steg bör grundligt torka din iPhone ren från alla dina data och lite till. Om du har någon annan modell telefoner kan du slå upp ditt bruksanvisning, men att jag nu du har förlorat det eller kan ta timmar efter det. Det snabbaste och enklaste sättet är att gå till cashaphone.com.au. Cash En telefon har en data verktyget Ta bort, vilket gör att du kan söka upp dig telefonmodell och följ några enkla steg för att radera data på din mobiltelefon.

VAD att göra med SIM-kort?

iPhone 4 tar bara en Micro SIM-kort och SIM-kort från tidigare iPhone-modeller är för stora och fungerar inte i det utan större modifiering (som skulle kunna göra kortet felaktigt, så gör detta på egen risk). När du aktiverar din iPhone 4 med din nuvarande mobiltelefon nummer och konto, kommer ditt gamla SIM-kortet de-aktiveras av din operatör och kan enkelt kastas bort. Om du säljer din nuvarande iPhone innan din iPhone 4 kommer, hålla SIM-kortet. Detta gör att du sätta i en annan GSM-telefon för att använda tills du får din nya iPhone eller åtminstone kommer att förhindra den nya ägaren av din gamla iPhone från att använda ditt nummer och mobiltelefon konto.

VAR sälja din IPHONE

När det gäller att sälja din iPhone, du har många val. Vi rekommenderar att du väljer det bästa alternativet för dig, baserat på din komfort nivå balanseras med där du känner att du kan få mest pengar för din gamla iPhone. Sälja lokalt Naturligtvis kan du gå helt old-school och sätta en sekretessbelagd annons i Till Salu delen av din lokaltidning. Detta kommer inte vara gratis och priset på annonsen kommer att öka ju längre du gör det. Även om detta förmodligen inte kommer att fånga dem som mest sannolikt vara ute efter att köpa en iPhone, det är egentligen inte ett hållbart alternativ.        

Om Arbetsförmedlingen finns i ditt område, är detta ett annat alternativ och är ett bra sätt att få sprida information om din iPhone till salu i ditt område och är gratis att lista. Arbetsförmedlingen kan du skicka till salu-annonser utan kostnad, och de varar i sju dagar. Tyvärr har Arbetsförmedlingen transaktioner varit i nyheter när tjuvar använda tjänsten för att möta upp med säljarna av värdefulla föremål och råna dem.

använda Craigslist kan vara säker om du är försiktig och här är några säkerhetstips: Aldrig sätta ditt hem adress i annonsen. Om du inte är bekväm med alla i hela världen se ditt telefonnummer, inte sätta ditt telefonnummer i annonsen och låt e anonymt tjänsten Arbetsförmedlingen ger dölja din e-postadress också. Endast träffa potentiella köpare i offentliga platser med massor av trafik, företrädesvis under dagtid om det alls är möjligt. Platser som en upptagen kafé eller ditt lokala bibliotek kan vara bra ställen att träffas. Tjuvar är mindre benägna att prova rån när många vittnen är i närheten. Fall inte för sjöfarten bedrägerier. Du kommer förmodligen få massor av förfrågningar ber dig att skicka din iPhone till den potentiella köparen medan han / hon betalar dig genom en obskyr escrow tjänst, eller kommer de att erbjuda sig att betala dig mer än du frågar om du skickar din iPhone innan du ta emot betalning. Dessa är alla bluffar! Ignorera alla dessa önskemål och fungerar bara med människor som är villiga att träffa dig lokalt på en offentlig plats.

säljer på nätet

Många webbplatser har ägnat marknadsplats forum där du kan erbjuda objekt till salu, oftast gratis. eBay är en annan sida där du kan sälja din iPhone på nätet. Om du inte är bekant med eBay, det är en online-auktion webbplats där vem som helst var som helst i världen kan bjuda på eller köpa ren nästan alla objekt som du kan tänka dig. Du måste vara medlem för att få objekt till försäljning och att bjuda på och köpa objekt och gå är gratis. Medlemmar lämna feedback för varandra varje transaktion och du kan se en medlems återkoppling historia för att hjälpa dig att utvärdera huruvida de är pålitliga nog att hantera. Trots detta återkopplingssystem och annan politik som företaget har på plats, är det ändå väldigt lätt att bli lurad på eBay. Här är några tips för dig som säljare för att hjälpa dig att undvika att bli lurad (våra forummedlemmar har en bra tråd med många fler eBay säljer tips här): Acceptera bara PayPal som betalningsmetod om du planerar att skicka din iPhone till köparen . Också enbart leverera till köparens Bekräftat PayPal adress (eller motsvarande i köparens land

PayPal erbjuder inte adressen bekräftelse på alla platser men om du inte gör detta kommer du inte att omfattas PayPals policy säljare Protection. Var noga med att försäkra din iPhone med vad rederiet du slutar att använda. Detta kommer att skydda dig om din iPhone försvinner eller skadas på vägen till sin nya ägare. Annars kan du behöva hamna återbetalningen köparen om det inte når dem, och du har inga iPhone att sälja längre. Om du erbjuder lokalt pick-up som tillval, lyssna våra tips om var att möta din köpare som nämns i Selling lokalt ovan. Var noga med att specificera kraven för eventuella köpare

E-Bay låter dig automatiskt blockera anbudsgivare som har för mycket negativ feedback eller icke-betalning klagomål. Övervaka din auktion regelbundet för att avbryta anbud av dem som kan något slinka igenom de automatiska filter som du kan ha eBay gälla för anbudsgivare. För bästa resultat och fler bud, se till att ge en grundlig beskrivning av din iPhone, med uppgifter om dess skick och eventuella medföljande tillbehör, och lägga massor av bilder så att köpare kan enkelt se vad de bjuder på. Köpare kommer att vara mer benägna att bjuda på din auktion om de har tillräckligt med information för att till fullo förstå vad de ska köpa. Ställ din auktion för att avsluta vid en tidpunkt då potentiell köpare är i tidszon (s) du riktar dig mot är mest sannolikt att bjuda på din iPhone. Om du skickar bara till köpare i Australien. Innebär det oftast att du bör försöka få din auktion slutet på kvällen efter jobbet för de flesta människor i alla tidszoner här (var som helst från 7:00 pm ET till 10:00 pm ET). Om du skickar till andra länder och förväntar dina köpare att vara i Europa eller Asien, hur lång tid i slutet av din auktion därefter. Även söndag kväll är förvånansvärt bra dag för att avsluta en auktion många människor är hemma avkopplande och surfa på internet innan de fick in i en hektisk arbetsvecka. Observera att eBay avgifter dig avgifter baserade på din auktion notering och det slutliga värdet på din iPhone när auktionen slutar. Plus,

PayPal laddar också avgifter för betalning du får från din köparen (och ännu mer om PayPal måste konvertera betalningen från annan valuta). Dessa avgifter kan lätt uppgå till $ 50 eller mer, så betrakta detta som du tycker om att använda eBay jämfört med andra försäljningsmetoder.

sälja det till återvinningsföretag

Det finns företag som kommer att köpa dina gamla mobiler och iPhone från dig direkt utan köpslående och behöver inte vänta på en auktion för att avsluta eller ta itu med främlingar på Internet. . Selliphone.com.au återköpen äpple produkter från iPhones, iPods, iPads och Mac böcker. allt du behöver göra är att skriva in uppgifter om din iPhone eller gamla mobiltelefoner på sin webbplats och de kommer att låta dig veta hur mycket de kommer att betala dig för din iPhone. Om du gillar vad de erbjuder, kan du acceptera erbjudandet, du helt enkelt kan skriva ut dig är en fri svarspost etikett eller kommer de att skicka ett förfrankerat box för dig att skicka din iPhone till dem. De kommer sedan utvärdera den för att se till att den stämmer med beskrivningen som du angav och sedan betalar du därefter.

HANDEL MED Crazy Johns, en mobiltelefon butikskedja accepterar inbyte för att arbeta mobiltelefoner, inklusive iPhone., Crazy Johns erbjuder upp till $ 310 för iPhones Även kan få mer pengar att sälja din iPhone på eBay eller Tradera, Detta är en enkel inget krångel metod för att sälja din iPhone Där har ni det! Som du ser finns det många sätt du kan sälja din iPhone eller gamla mobiltelefoner att samla in pengar eller andra blanka techno gadget du kan ha koll på. Även om det kan vara knepigt, kommer du att vara mer benägna att komma ut med en hel del kontanter i handen.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar