lördag 7 april 2012

Motorola Droid Vs Apple iPhone - 10 orsaker att investera i en Droid


Nu när Motorola Droid ...

Det har redan en hel del andra Google-telefoner inställda på marknaden med tanke på att Android 1:e kom ut. Så vad är den massiva ståhej om Droid? Varför varje person verkar att känna detta är smartphone som kommer som en sista punkt överträffa iPhone

1. Price. Den mest prisvärda Droid är $ 99 det billigaste iPhone $ 199. Men AT & T ryktas att hoppas att justera det med en $ 99 8GB iPhone förmodligen kommer ut i tid för semester.

2. Tangentbord. Det Droid har en full bild-out QWERTY tangentbord och en överlägsen, taktil, lyhörd ett särskilt på det. IPhone har ingen.

3. Android två .. Som iPhone 2. Är detta första viktiga uppgradering till Google cellen OS, och i denna situation, som de flesta andra individer, innebär att stora någon förbättring. Men Apple gjorde ganska bra med sin iPhone 2. uppgradering.

fyra. 5 megapixel digital kamera. Det är i paritet med någon bra digital kamera som inte har en mobiltelefon ansluten. Den iPhones magra digitala kamera har i allmänhet varit 1 av sina downfalls, och just här Moto tar hela förmånen av detta.

5. World wide web. Visst vet vi att vi sagt det, men det tål att upprepas på grund av att så stor som Googles popularitet är för alla poäng webbplats, det är hur illa de iPhone'sweb kapacitet alltid har betygsatt. Här igen, denna gång tack till zippy Verizon nätet företräde Droid.        

Med detta sagt, så nya och glänsande som Google Android OS kanske kan vara, bleknar varken den eller Motorola och Verizons artikulation av det i denna Droid dock i intuitiveness och person-vänlighet till "allsmäktiga" iPhone. Kanske någon gång, men nu ... det är inte de Droids du på jakt efter.

Eftersom HTC Droid fantastiska lanserades sista 30 dagar har det varit bra att granska den i förväg handenheten: Motorola Droid. Trots att de flesta människor säger att Droid Incredible outpoints Motorola Droid, är det praktiskt för oss att veta jämförelse ytterligare detaljer som följer:

Exhibit
Med den mest aktuella pekskärm teknik: OLED är HTC bättre än Motorola Droid att sport aktiviteter LCD. Vi blir medvetna om mycket bättre jämförelse mellan de två skärmarna om man ställs inför upp till en direkt solljus. LCD-skärmar är ganska praktiskt blek i jämförelse med ljusstyrka och Lyster av hög kvalitet OLED.

Processor
för processorn, föreställer jag mig 1GHz Qualcomm Snapdragon som är inbäddat i HTC häpnadsväckande är den extra potent än 550MHz ARM Cortex A8-processor. Med 1Ghz Snapdragon det utestående kommit att bli otroligt lyhörd för ansökningarna.

Digitalkamera
I det här området är HTC dock vinnaren över Motorola. Inte bara det har 8 megapixel kamera, men också kameran anländer med dubbla LED-blixt, autofokus och on-the-fly justering för ljusstyrka, kontrast och ISO-nivå som ger den benet upp på Droid är visserligen riktigt kunniga cam.

Tillämpning
Varje smartphones använda Android. Även om HTC dock levereras med Android 2.one (den senaste är Android 2.minst), slår det dock Motorola Droid som kör Anroid two.one.

Memory
Lika smartphones presentera utbyggbart minne med microSD-kortplats, men för den inre minne, kommer Motorola med 16GB omkring 8GB av utestående som bara har 8 GB.

Batterilivslängd
Motorola Droid uttalanden har lithium ion batteri som bidrag upp till 385 minuter passningstid och 270 i passningsläge.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar