måndag 2 april 2012

Sälj din trasiga iPhone man köper en arbetsgrupp ett


Under de senaste åren, smartphones och iPhones i synnerhet, har blivit på modet. Det verkar som alla äger en iphone i dessa dagar eftersom de är bara så otroligt användbart. Alla blir vana vid att ha ständig tillgång till Internet, där människor kan upprätthålla kommunikationen med många metoder i stället för att helt enkelt genom telefonsamtal. Människor använder iPhone så ofta, att när de så småningom går sönder, känner många människor oerhört förlorat utan sina telefoner. Oftast människor försvinner sin iPhone för många gånger, och sedan iphone 2g sprickorna bostäder och raster. Även om du köper en täckning för din iPhone och du tror att du tar otroligt bra hand om det, kan du fortfarande olyckor.

När du har brutit din iPhone, inser du snabbt hur mycket du litar på det och hur viktigt det är för dig att få det åtgärdat. Verkligheten är dock att även iPhone 2G bostäder är svårt och dyrt att ersätta. Generellt människor saknar de kunskaper som krävs för att reparera sina egna telefoner och tar telefonen till en verkstad tenderar att kosta mer än telefonen i sig är värt. Om du måste betala hundra dollar eller helt enkelt att få iPhone 2G huset på repareras telefon, så kan du lika gärna lägga det pengar till att köpa en helt ny iphone istället. På så sätt kan du hålla jämna steg med alla de innovationer som går till nya iPhone, och du behöver inte slösa pengar på att reparera din gamla telefon.        

Om du bestämmer dig för att försöka reparera telefonen inte är värt det, då kan du försöka sälja den på nätet. Även om iPhone 2G huset på telefonen är trasig, det finns goda företag som kommer att köpa telefonen över internet. Allt du behöver göra är att skicka telefonen i och sedan vänta en mycket kort tid som skall betalas för det. Det företag som köper telefonen kommer att kunna rädda alla användbara delar för att sätta dem i en annan telefon så att de kan sälja en renoverad iPhone. Om din iPhone 2G bostäder bryts, då reparatörer helt enkelt måste ta de inre komponenterna i telefonen och sätta dem i nya bostäder.

Med pengar som du tjänar på att sälja din gamla iPhone så har du en bra mängd att lägga till den nya iPhone du har väntat på. Men många människor känner att helt nya iPhone är för dyra. Ett sätt du kan komma runt detta är genom att helt enkelt köpa en begagnad iPhone. Troligtvis kan du köpa en nyare används iphone från samma företag som du väljer att sälja din gamla trasiga iPhone. När du har hittat ett pålitligt företag som köpt din begagnade iphone för ett rimligt pris, kan du lika gärna fortsätta arbeta med dem. Dessa företag tenderar att ha ett stort utbud av begagnade telefoner, så du kommer att kunna hitta exakt vad du vill. Se bara till att du inte tappar din iPhone andra gången eftersom du inte vill bryta iPhone 2G huset igen.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar