torsdag 19 april 2012

Mer kraftfulla funktioner: ny iPhone 4G recension


Apples VD Steve Jobs öppnade 2010 Worldwide Developers Conference den 8 juni genom att tillkännage den senaste iPhone inkarnationen, iPhone 4G. Det kommer att finnas tillgänglig enbart med AT & T start den 24 juni med 5 länder vid lanseringen (USA, Frankrike, Tyskland, Storbritannien, Japan), med 18 mer efter i juli. Priset med service är rättvis - USA $ 199 för 16GB telefon eller US $ 299 för 32GB enheten - och båda modellerna kommer i vitt och svart utförande. Låt oss ta en närmare titt på den nya iPhone 4G? Hur nya iPhone förbättrade jämföra med iPhone 3G S

Display
iPhone 4G har en 940 * 640 pixel (eller 326 bildpunkter per kvadrattum) Apple kallar det en "Retina Display", vilket är fyra gånger så hög upplösning av tidigare iPhone-modeller. Det uppskattas till 326ppi, som Apple hävdar är bortom det mänskliga ögats gräns åtskillnad. Kolla in ett exempel på den nya skärmen upp mot iPhone 3G efter pausen. I likhet med iPad är det en IPS-skärm, som erbjuder 800:1 kontrast. Tjockleken av det är bara 9,3 millimeter, 24% tunnare än iPhone 3GS. Apple Company säger, iPhone 4G är den tunnaste smartphone i världen.
Nya funktioner i iPhone 4G
första, kommer iPhone 4G med iOS 4, den senaste versionen av världens mest avancerade mobila operativsystem. Med över 100 nya funktioner, innehåller den Multitasking, mappar, förbättrad Mail, djupare Enterprise support och Apples nya iAd mobil annonsering plattform. Med Multitasking, kan användarna nu direkt växla mellan någon av sina program samtidigt batteritid. Med mappar kan användare enkelt ordna sina program i samlingar genom att helt enkelt dra en applikation på toppen av en annan. En mapp skapas automatiskt och heter baserat på den kategori av utvalda program. Användare kan byta namn på en mapp som helst. Dessutom kan användarna anpassa nu deras lås och skärmar hem med en mängd levereras tapeter eller med någon av bilderna på deras telefon.
För det andra kommer iPhone 4G har samma A4 chip som är finns i iPad. Resultatet är en snabbare processor plus förbättrad batteritid (dess stöd för sju timmars taltid på 3G-nät, upp till 10 timmars surfande på Wi-Fi och upp till sex timmar med 3G, och upp till 10 timmar video uppspelning och upp till 40 timmars ljuduppspelning). För det tredje gav iPhone 3GS oss en kompass, men iPhone 4G höjer ribban genom att erbjuda en tre-axlig gyroskop. Som på ett flygplan får du pitch, roll, och gir, och det är bundna med accelerometern för att ge sexaxliga motion sensing. Även med alla medel kommer det att vara till nytta för app utvecklare, det också bara ser ut som en massa roligt.
Dessutom är iPhone 4G framsidan kameran 640-med-480-pixel kamera (tre tiondelar av en megapixel, om du är nyfiken) avsedd att användas i första hand med den nya FaceTime video-chat-system, men det kommer också att fungera bra som ett sätt att ta självporträtt. Med FaceTime kan du se dina nära och kära och vänner överallt där det finns Wi-Fi. Med FaceTime är lika enkelt som att göra ett vanligt röstsamtal, utan set-up som krävs, och du kan omedelbart växla till den bakre kameran för att visa andra vad du ser med bara en kran.
Kamera Ändringar och kraftfull multimedia funktioner
iPhone 4G har en ny 5 megapixel kamera med autofokus med en 5x digital zoom, belyst en baksida sensor och inbyggd LED-blixt som gör att du kan ta fantastiska bilder även i svagt ljus och mörka miljöer. iPhone 4G kan du spela in och redigera otrolig HD-video och den populära Tryck för att fokusera funktionen fungerar nu under inspelning av video. Du kan använda iPhone 4GS LED-blixt för både stillbildsfotografering och videoinspelning. Demo ser bra ut, även om iPhone är inte den första mobilen att erbjuda denna möjlighet. Den nya iMovie? app för iPhone kan du kombinera filmklipp, lägga till dynamiska övergångar och teman och innehålla bilder och musik, och användarna kan köpa den för bara $ 4,99 genom App Store direkt på sin telefon.
Med "bygga-i kraftfull multimediaspelare stöder iPhone 4G massor av ljud-och videoformat. Såsom: ljudformat: AAC (8 till 320 kbps), skyddat AAC (från iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 till 320 kbps), MP3 VBR, Audible (2, 3 och 4), Apple Lossless, AIFF och WAV. och video format: H.264, upp till 720 high-definition på en konstant bilder per sekund, Main Profile upp till nivå 3.1 med AAC-LC-ljud upp till 160 kbps, 48 ​​kHz, stereoljud i M4V, MP4, och... mov,... MPEG-4-video upp till 2,5 Mbps, 640 x 480 bildpunkter, 30 bildrutor per sekund, Simple Profile med AAC-LC-ljud-format upp till 160 kbps, 48 ​​kHz, stereoljud i M4V, MP4 och MOV filformat, Motion JPEG (M-JPEG) upp till 35 Mbps, 1280 x 720 bildpunkter, 30 bildrutor per sekund, med ulaw ljudformat och PCM stereo-ljud i. AVI filformat.
Men det är en liten brist att iPhone 4G inte kunde spela DVD-skivor. Om du vill spela DVD med den, kan du använda Nidesoft DVD Ripper som hjälper dig konvertera DVD till alla populära video-eller ljudformat lätt att konvertera DVD-filer till iPhone 4G kompatibla format eller om du har några video-eller ljudfiler som iPhone 4G inte kunde stöd i vissa fall kan du välja Nidesoft Video Converter för att konvertera alla andra videofiler till iPhone 4G. Det är kraftfull video konvertering programvara som kan konvertera video-och ljudfiler mellan alla populära format. Med dessa två Assistant, kan du njuta av din DVD eller någon video-och ljudfiler i iPhone 4G när som helst och var som helst.
Slutsats
Genom ovanstående beskrivning, vi vet iPhone 4G har förbättrats mycket mer funktioner än iPhone 3GS, såsom FaceTime, Processor, Kamera, gyroskop och program systemet och så vidare. Och "iPhone 4G är den största språnget sedan den ursprungliga iPhone", säger Steve Jobs, Apples CEO. Så, iPhone 4G fylld med hopp om oss. Naturligtvis vet ingen resultatet innan det publiceras, bara låta oss vänta på sin officiella release datum den 24 juni .
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar