fredag 13 april 2012

Apple iPhone 3G S 8GB Black: ditt bästa val


Apple mobiltelefoner är väl känd som en högteknologisk telefon utrustad med innovativa funktioner som är relevanta för att uppfylla alla mobila behov och förväntningar de mobila användare över hela världen. De mest eleganta funktioner som ingår i detta nya telefonen för användarna är höghastighetsinternet anslutningar, lätt användbara media funktioner, kamera och andra multimedia verktyg.

lätta luren är bara 133 gram graciösa dimensionerna 115,5 x 62,1 x 12,3 mm. Den stora skärmen är på 3,5 inches som ger lätthet i att visa webbsidor, bilder och videor på skärmen tydligt. Den har också en accelerometer sensor för automatiskt rotera skärmen, en omgivande sensor och multi-touch inmatningsmetod. Användarna att ha mer frihet att använda gränssnittet som det kompletteras med både pekskärm och QWERTY-tangentbord för enkel inmatning av text, budskap skriva, och läsa och skriva email etc.        

De svarta fascinerande färger Apple iPhone 3G S 8GB Black erbjuder en enorm lagringskapacitet på 8 GB utan nedslående användarna. Apple iPhone 3G S 8GB är en anordning för affärsmän som kan arbeta även efter deras kontor. De uppfriskande egenskaper hjälp för dem är 3G HSDPA UMTS, EDGE och GPRS-teknik. Denna stora telefon av Apple göra det möjligt för användare att njuta av dataöverföring och fildelning uppgifter synkronisera gadget till andra kompatibla enheter, inklusive bärbara eller stationära dator och skrivare etc. med hjälp av Bluetooth, WiFi och mini USB-kabel.

välmöblerade 2 mega pixel kamera kommer med lätt att använda foto inställning ger tillåter en att ta bilder och videor av familj och släktingar helt enkelt. Om du planerar att köpa iphone så comapre en hel del billiga iphone kontrakt på mobil online butiker.

Entertainment spår med högteknologiska funktioner, inklusive spel och en bärbar musikspelare som kommer att stödja den mest populära ljud-och videoformat musik inklusive MP3, AAC, eAAC +, WMA och WMV etc. Alternativen kommunikation är SMS, MMS, e-post och Chatt etc.

Förutom alla dessa avancerade funktioner, kommer Apple iPhone med andra hjärtsjukdomar vinnande program, inklusive en högtalartelefon, dokument visningsprogram, 3,5 mm audio jack, arrangör, GPS-funktionen stöds med Google Maps, TV-utgång Optio, webbläsare foto.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar