torsdag 19 april 2012

Apple iPhone 4 Review - Köp inte Tills du läser detta!


nya iPhone har släppts. Det har fler funktioner än någonsin tidigare och är ännu snyggare. Apple har gjort om designen och gjort den teknologi ännu bättre den här gången. Så vad gör den nya iPhone så stor? Vi kommer att ta en titt på några av de viktiga funktionerna.

röststyrning Feature
Den nya iPhone ger röststyrning till en helt annan nivå. Du kan även be din telefon vilken låt som spelas. Du kan också berätta för din iPhone för att spela upp en låt, spela en spellista, shuffle, eller aktivera geni.

FaceTime Feature
Alla har önskar sig ett sätt att se vem de pratar med under flera år. Den iPhone 4 ger videosamtal till liv. Med en knapptryckning kan du skicka en slängkyss till din flickvän, leende hos en kompis du inte har sett i år, eller lyssna till din vän från hela th globe dela historier med dig. Det fantastiska är att det fungerar från början.

Retina Feature
Näthinnan funktionen är mycket skarp på iPhone 4. Det är den mest kristallklara telefonens skärm finns, är pixeln nivån mycket högre än de äldre iPhone-modeller. Pixeln nivå är så stor att den man inte kommer att kunna särskilja varje pixel. Detta gör texten mycket skarpa och gör bilderna nästan livet ut.        

Multitasking
iPhone 4 för med sig ett helt annat sätt att flera saker. Du kan nu växla mellan alla dina favorit tredje part apps genom att trycka på en knapp. Det kommer inte ens sakta ner prestandan av telefonen eller tömma batteriet.

HD-videoinspelning
Du kan filma dina små filmer med iPhone 4 i hög definition. Du kan också använda den i ett mörkt rum inställning, tack vare baksidan belysning sensor och inbyggd LED-ljus. Du kan skapa din alldeles egna mini-film på iPhone 4 med nya iMovie app.

5 megapixel kamera med LED blixt
Nu kan du ta vackra bilder med den nya kameran med inbyggd LED-blixt. Du kan även ta bra bilder i svagt ljus inställningar med baksidan belysning sensorn. Du kan också ta bilder av dig själv med den nya fronten mot kameran.

Visual Voice Mail
Den nya iPhone 4 levereras med visuell röstbrevlåda. Denna funktion låter faktiskt du se dina röstmeddelanden i inkorgen och lyssna på dem i den ordning du vill och inte i den ordning de tas emot. Klicka här för att få en gratis iPhone 4 just nu för bara över det! http://getfreeelectronicsnow.info
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar