torsdag 26 april 2012

Mest populärt sätt att låsa upp din iPhone


låsa upp din iPhone nu

Förbereda för att köpa en iPhone, men skeptisk sedan av komplicerade upplåsning krångel? Du vill inte oroa dig längre.

Om du köper en telefon så tekniskt avancerade som en iPhone, men kan inte använda det eftersom du inte kan använda en regional sim, då finns det ingen nivå i som har denna typ av mobiltelefon.

Problemet med en iPhone är att den är kopplad till AT & T-nätet och därför inte reagerar till någon annan sim. Om du vill använda den i någon del av världen och köra externa program i den, då du vill jailbreaka den och sedan låsa upp den.
När du låser upp den, kan du köra extern programvara och in något sim du vill och hur få glädje av de avancerade funktioner som en iPhone levererar.

Upplåsning iPhone kommer att introducera dig till totalt hel del funktioner som kan tillåta dig att göra frågor som du bara kunde göra på din dator.        

mest typiska dataprogram erhållas för upplåsning iPhone är Greenpoison släpptes av Dev personal. Att låsa upp din iPhone, 1st nedladdning Greenpoison ansluter din iPhone med din dator. Det är viktigt att jailbreaka din iPhone innan du låsa upp den.

Så fort du laddar ner Greenpoison, klicka på förbereda sig jailbreaka. Telefonen är då förberedd för upplåsning. När du låsa upp din mobiltelefon, kan du inte bara använda externa program som laddar upp bilder, ladda ner ljud, ringsignaler och bakgrundsbilder men även använda omedelbara budbärare som MSN, Yahoo.

Du kan också använda de bekvämligheter som iPhone ger som innehåller, produktion, bevara och dela filer.

Allt du behöver göra är att ladda ner mjukvara och följ riktlinjerna däri. I scenario du inte kan följa anvisningarna kan du alltid få kontakt med en kvalificerad som är rätt bevandrade med att använda sig av datorprogram och kan få iPhone upplåst på en enda go.

Tänk på att det inte är en mammut jobb, och om du får lämplig programvara och rätt speciell person som kan göra det åt dig, låsa upp en iPhone kan faktiskt vara enkelt.

Det kan låta som du utför något som inte är lagligt, men att låsa upp i princip kan du använda iPhone i ett mycket bättre sätt som alla andra mobiltelefon.

Om du vill vara en stolt innehavare av en iPhone sedan gå vidare låsa upp den och undersöka skatten den presenterar dig i form av en kommunikationsenhet.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar