lördag 14 april 2012

Hur att förlänga iPhones batteritid


En av de mest tillfrågade inlägg i online-världen är den korta batteritiden på iPhone. Det finns så många människor där ute som in i sina två cent om hur man förbättrar iPhone batteriet juice och förlänga batteriets livslängd till åtminstone en hela 8 timmar. Några anteckningar är användbara, många av dem motsägelsefulla, några helt enkelt medelvärde. Det är dock tanken på den här artikeln för att få en samsyn om vad verkar fungera för de flesta människor och att sätta det där ute. Huruvida tips här är användbara eller inte kan endast bestämmas genom att faktiskt testa det med din egen iPhone.

1. Vi vet alla att när vi har fler funktioner påslagen, kommer batteriets livslängd definitivt vara kortare. Men några av oss måste kritisera varför har de köpt en iPhone, tydligen den på grund av dess fantastiska funktioner och om de inte kan använda den blir det inte roligt på grund av en iPhone. Men på denna punkt skulle det vara rimligt att säga som kan användas vid behov, vilket är en ganska förnuftig. Och med massor av funktioner och hur du använder dem hela tiden är två olika situationer. Möjligheten är att du många har alla funktioner påslagna hela tiden men du behöver inte dem att använda hela tiden. Så det bästa sättet att kompromissa skulle vara vända endast de funktion som du faktiskt använder hela tiden, och stäng av dem som du använder mindre ofta. Det finns alltid möjlighet att aktivera den funktionen när du behöver det istället för att hålla den på hela tiden. Och denna vana kommer säkert hjälpa dig att utöka din iPhone batteri och ger dig mer tid med din iPhone.

2. Batteriets livslängd av iPhone 3G om man jämför med andra 3G-telefoner är inte imponerande så för dem som inte kan överleva utan 3G-funktioner på sin iPhone de inte har något annat alternativ kvar förutom för att köpa ett tillägg på batteriet för att öka den inbyggda backup iPhone batteri. Innan du man göra en del efterforskningar på nätet och få en bra batteri som kan ge mer än en avgift per cykel. Den IMP500 av New Trent är mest omtalade batterier extender pack i staden och det är en av de bäst säljande iPhone externt batteri i hela USA. Anledningen till sin uppskattning är dess höga kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Den har fått de bästa betyg och recensioner på nätet från de kunder som testat dem och har använt denna iPhone pack batteri extender ett tag.

3.Skjut e-post har fått ett visst intresse från iPhone-användare. Det verkar som, Push-funktionen kan ersättas med Fetch-funktionen för de flesta. Fetch funktionen utlöser bara vid förprogrammerad gapl, i motsats till Push som är aktiv hela tiden. Om behovet av att kontrollera e-post är varje timme eller så, då Fetch intervallet kan specificeras för denna frekvens. Många iPhone-användare har förklarat att användningen Hämta i stället för Push har ökat batteritiden av sina iPhones med 3-4 timmar.

4.There är också en observation som är associerad till styrkan i LCD-skärmen när vid användning. De flesta är överens om att dimma ljusstyrka kraftigt förlänger iPhones batteritid utan att påverka din iPhone funktioner.

5.There är också råd att kontrollera GPS-tjänsterna varje gång GPS är aktiverad. De Platstjänster förblir aktiva även när GPS inte längre är i bruk, detta är en standard av iPhone av någon anledning. Så om du inte använder GPS-tjänst för det mesta de se till att stänga av och slå på först när du behöver det. Detta kommer att bevara en hel del batteritid på din iPhone.

Hantera din iPhone batteriet kommer vara lite tufft i början men med tiden kommer du att lära dig det som sin kommer att vara en del av ditt liv. Du ska bara lära dig att prioritera det viktiga över oviktiga och ledighet andra. Och detta sätt kan du säkert förlänga batteritiden på din iPhone.

Och om inget av ovanstående hjälper dem du säkert kan få dig en bra exterrnl batteri som New Trent IMP500, IMP880 eller IMP1000 utöka ditt iPhones batteritid.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar