torsdag 12 april 2012

Snygg Design av Kate Spade Case för iPhone 4 och iPad 2


Det verkar som om du är lite dumt för att få super glada om iPhone 5. Varför? Nya iPhone 5 kommer att släppas 5 oktober, vilket innebär nyaste generationen kommer att säljas fem dagar senare. Det finns många rapporter om denna nya produkt för nästan hela denna år. Jag har hört något annat än bra saker om detta varumärke, precis som Kate Spade. Det innebär att om iPhone 5 visas Kate Spade fallet kommer att följa på en gång. Den söta och elegant polka dot Förekomsten av denna kate spade fallet gör du det från dagtid till kväll.

Eftersom iPhone 5 blir den nyaste ämnet. iPhone 4 verkar vara föråldrade, antingen iPhone 3G/3GS. Däremot tillåter äpple företaget sin klassiska föråldrad så snabbt? Nej! Så det finns fortfarande många Apple Tillbehör för iPhone 3G/3GS, iPhone 4, iPad 1 och iPad 2. Utformad för att passa dina nya Apple-enheter såsom iPad 2 eller iPhone 4. Söt och Charm för att ge din iPhone 3G/3GS en ny look!        

Kate Spade fallet äger många stilar och vackra val. Det ser ut som Kate Spade rullar sina nya iPhone fall. De får inte förbättra mottagningen, men det kommer att förbättra klassen. Kate Spade fallet kommer i magenta, är gjord av silikon, och sport en slogan "har mod."

Kate Spade 3G/3GS -funktionen:

Exklusivt gjorts för iPhone, kommer detta formad, formade silikon Klä upp din iPhone 3G/3GS i sann stil!

Skydda din investering från vardagliga stötar och repor

kate spade NEW YORK logotyp på baksidan av målet

mål ger full funktionsduglighet eith fuill tillgång till alla iPhone-kontroller

garanterat att få dig att le varje gång du drar den från din väska!

När du gör upp din iPhone 3G/3GS med denna söta kate spade polka dot fall. Det är inte nödvändigt att oroa dig för din traditionella utformningen av iPhone 3G/3GS längre. Du hittar alla de bästa fall för dig. Allt som allt, om du inte är ännu menber på case2case.net. Klicka på namnet på webbplatsen och du kommer att kunna registrera sig och handla omedelbart.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar