tisdag 17 april 2012

KA08 Mini iPhone Clone omdöme: En titt på funktionerna och prestanda på detta lilla Knock Off


Den nya Mini KA08 iPhone kopior blir på modet. Folk tycker verkligen om att få alla funktioner i ett mindre paket med en mycket mindre månadskostnad. I följande artikel kommer jag ge en allmän översikt över telefonen och lyfta fram några av de funktioner som har gjort detta lilla klon så populär.

slankare, mindre, mer färgrik: Den här lilla mini är storleken av ett kreditkort och inte mycket bredare. Jag tror att det finns en ganska stor del av konsumenterna som älskar Apples teknik men som tycker det faktiska iPhone lite klumpig och besvärlig. Den här telefonen tilltalar verkligen dessa människor eftersom denna gadget kan glida in i en liten ficka eller en tunn plats i handväskan. Det väger inte mycket eller dra ner dig.

Den finns också i nya färger som du inte kan få från Apple om du inte går med en hud eller kan hitta ett ansikte platta. Men det KA08 färger kommer från själva höljet för telefonen. Du är inte fast med svart, vit, eller till och med röd (även om du kan få dessa färger om du vill ha dem.) Det finns också pastellrosa, varma rosa, olika nyanser av blått, grönt och gult, etc.        

Allt i ett KA08 Telefon: Den lilla storleken på denna man inte betyder att tillverkaren har skimped på vad du får. Den här telefonen är fortfarande en dubbel sim. Det är quad band. Det har skaka och luta funktion och en uppgraderad 2,0 MP kamera och Bluetooth. Den har en radio, ebook läsare, MP3 / MP4-spelare och video. Den rymmer upp till 8 GB. Det finns webbsurfning, e-post, sms, mms och ems. Den har en lång batteritid, har 300 grupper av kontrakt, och har kalender, anteckningar, att göra-lista, etc.

Det har fortfarande pekskärm som dyker upp med en digital QWERTY-tangentbord. Det tar lite tid att vänja sig eftersom detta är en mindre telefon, men en penna kan göra ganska snabbt arbete av detta. Många anser att detta är ett rättvist avvägning för en sådan lätt, kompakt telefon.

Low Cost: En annan stor attraktion av dessa små kopior är mindre pris. Det är sällan över $ 100 (och är oftast närmare till $ 50) och eftersom de tar alla aktiverade GSM SIM-kort, inklusive pre betalats och pay as you go, kan du vara fri från den månatliga avtalet om du väljer att vara. Och kan du ofta få billiga kontantkort Internet kort som gör att du kan frigöra dig från en månatlig datapaket. Under hela löptiden för telefonen, kan detta lägga verkligen upp. Många konsumenter idag vill inte behöva betala för tjänster som de egentligen inte använder. Och de inte vill bli fast med en faktura varje månad ifthey bör ha en förändring i omständigheterna.

att se närbild bilder, fulla specifikationer och realtid bottenläge prissättningen på KA08 mini iPhone kan du kolla in http://ka08phonereview.com/

att få mer information om tillgängliga KA08 tillbehör (användarens handböcker, data internet kort, skinn, batterier, etc.), besök http://ka08accessories.com/
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar