fredag 20 april 2012

Jailbreaka iPhone 3GS med Greenpois0n


Det korta svaret är ja. Du kan använda GreenPois0n jailbreak verktyget för din Windows-PC eftersom det är en enkel och okomplicerad process.

Du behöver bara uppgradera dina 3GS och sedan jailbreaka den. Följ instruktionerna nedan för att lära sig att göra det.

. Notera: Detta är en untethered jailbreak för iPhone 3G med den nya firmware 4.2.1 görs med den senaste versionen av greenpois0n (RC 5) fönster jailbreak verktyg

Först av allt en liten råd: om du har en redan upplåsta iPhone 3G bör du inte använda denna lösning. Om du uppgraderar via iTunes kommer det att uppgradera din basband, och du kommer att tvingas använda iPad basband trick som kan vara besvärande i vissa fall.

Om du inte har sparat shsh blobbar du bör inte Jailbreak med GreenPois0n. De av er som inte har shsh blobbar kommer inte att kunna återställa till 4,1 firmware.

GreenPois0n Jailbreak steg:

1. Här är de begärda nedladdningar: Klicka här för att ladda GreenPois0n för Windows PC. Hämta 4.2.1 firmware för iPhone 3GS här:. Länken Hämta Tiny Umbrella för Windows här        

2. Uppgradera dina iTunes om du har äldre version. Starta iTunes och koppla in din iPhone till datorn. När din iPhone är erkänd uppdatera firmware versionen genom att hålla Skift och klicka på uppdatera. När du uppmanas väljer IPSW du tidigare hämtat (observera: ladda ner filen med webbläsaren Firefox, inte packa upp den)

3. Om du ser 1013 felet oroa dig inte. Klicka på OK

4. Starta Tiny Umbrella och välj "Exit Recovery" alternativet. Din iPhone kommer att starta nu och du kommer att se skärmen nödsamtal och ansluta till itunes meddelande. Stäng av iPhone och börja GreenPois0n

5. Återigen sätter din iPhone i DFU-läge genom att följa instruktionerna

6. När greenpois0n känner igen din iPhone i DFU-läge kommer det att börja jailbreaking det. Vänta tills denna är klar.

7. När Jailbreak är klar din iPhone börjar och du kommer att se Loader applikation på skärmen.

8. Tapp Loader app och välja Cydia. Ni jailbreak var framgångsrik. Din 3GS iPhone med 4.2.1 firmware har en untethered jailbreak.

Ytterligare alternativ: Om du vill låsa upp samt att jailbreaka du nu behöver installera Ultrasn0w Lås upp. Tryck Cydia och söka efter Ultrasn0w. När du hittar du installera den och din iPhone kommer att låsas upp. Det är alla folk, nu har du en jailbreakad, bärare olåst iPhone 3GS på 6.15.00 iPad baseband.

https://www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?contractId=2941570&referrer=cruize7
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar