onsdag 11 april 2012

IPhone 5 att släppas den 4 oktober


Inbjudningskort av utsättningen konferensen

Vid en blick är inbjudan kortet består av dessa fyra bilder. Den första anger release datum för iPhone5 - den nya modellen kommer att lanseras den 4 oktober, den andra en visar tiden på 10:00, den tredje bilden visar platsen - konferensen kommer att hållas på Apples huvudkontor , Kalifornien, USA, den sista, den röda 1 på övre högra hörnet är förmodligen ett nytt mönster av den nya modellen och dess innebörd är inte klar ännu .

mest iögonfallande inslag är av inbjudan är den fjärde bilden, den röda. En del säger att det är att Apple kommer att släppa en iPhone5 Headset Bluetooth Stereo och förbättrad version av iPhone 4S, men andra anser att detta är nonsens, Apple förmodligen kommer att lansera en enda modell.        

Längst ned på inbjudningskortet står det "Om iPhone" (Låt oss prata iPhone). Och den exakta tidpunkten för konferensen är 10:00, 5 oktober kl PT.

Vissa insiders sagt att den här gången Apple skulle släppa iPhone5, och det finns ingen ledtråd till varför de väljer huvudkontoret att hålla konferensen. Men det fanns rapport som Apple skulle använda basstationen för att utföra sin nya funktion 4G LTE.

Det sades också att iPhone5 är utrustad med A5 Dual Core processor, 1 GB RAM, 8million pixel kamera, assistent Voice Navigation och Nuance röst-till-text-teknik. Vissa insiders förutspår också att Apple kommer att lansera en billig iPhone.

Dessutom, enligt en japansk blogg webbplats Macotakara kommer iPhone 5 skall först ut i 5 länder som omfattar USA, Frankrike, Tyskland, Japan och Storbritannien.

om iPhone

iPhone (uttalas / Afon / öga-fohn) är en linje av Internet och multimedia-aktiverade smartphones säljs av Apple. Den första iPhone avtäcktes av tidigare Apples vd Steve Jobs den 9 januari 2007 [1] och släpptes den 29 juni 2007. Den 5: e generationens iPhone förväntas globalt släppas i Q3 2011 inline med lanseringen av iOS 5,0, Apples operativsystem för handhållna enheter. Apple har planerat ett meddelande evenemang för 4 oktober 2011 där de meddelar lanseringen av både den 5: e generationens iPhone och den nya iOS
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar