söndag 29 april 2012

IPhone Ringtone Maker: Gratis ringsignaler för livet


Alla gillar att få nya ringsignaler för deras iPhone. Det är ännu roligare när ringsignaler är gratis. Det kan vara svårt att få tag på, speciellt för mycket populära sånger som för närvarande spelas på radiostationer. Att investera i en iPhone Ringtone Maker kan vara ett alternativ till att betala för varje ringsignal som förvärvas. Det är billigt program som kan köpas för vilken dator som helst.

När detta datorprogram har installerats på datorn, kan de flesta ljud-och videoformat omvandlas till en ringsignal. Mainstream format som kan konverteras med: WAV RA, MP3, MPEG, AVI, 3GP, WMA och DivX, bara för att nämna några av dem. Den programvara som används för att göra dessa omvandlingar enkelt kan laddas ner från källor på nätet.

Att kunna ladda ner programvaran och använda den direkt innebär att det inte finns någon väntetid alls. Ringsignaler kan erhållas på några minuter. Beroende på hur stor musiksamling är att dessa omvandlingar görs från kan antalet ringsignaler finns praktiskt taget obegränsade.
iPhone omvandlar format till M4R fil som det är möjligt att använda för ringsignaler. De flesta ringsignal gör programmet kan efter filer direkt laddas upp till iPhone och även tona in och ut effekter kan läggas till ringsignal. För att säkerställa att det låter som det är tänkt att, kan den nya ringsignal att lyssna på innan den laddas upp.

Folk tror ofta att använda enbart låtar för att göra ringsignaler, men filmer kan också omvandlas till ringsignaler. Det finns en dra-och-släpp funktion som kan användas på alla typer av format som kommer att göras till en ringsignal för iPhone. Efter valet har gjorts, kan volymen justeras och ett namn kan ges till ny ringsignal att vissa ringsignal göra programvara kan innehålla

Ytterligare funktioner,. Göra en personlig widget, integrera ringsignaler med online sociala nätverk och skapa ringsignaler direkt från YouTube.

Varje iPhone Ringtone Maker är lite annorlunda. Det är bäst att kontrollera varje typ av programvara och se vilken som har de funktioner som du letar efter. Priset varierar varierar också, men de flesta är mycket prisvärd, särskilt när man betänker hur mycket varje enskild ringsignal skulle ha kostat. En annan viktig sak att komma ihåg är att se till att det kommer att fungera på din nuvarande dator kommer du att ladda ner den.

Vill du få nya ringsignaler till din iPhone? Du behöver iPhone Ringtone Maker! Få insidan scoop om denna stora enhet nu http://iphone.appcraft.org

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar