lördag 21 april 2012

Hur jailbreaka en iPhone


Välj rätt programvara för att jailbreaka en iPhone

Du har nu flera val om hur man jailbreaka en iPhone . Frågan är nu om du vill uppgradera dig iOS till den senaste versionen, och av någon anledning att behålla en äldre IOS version. Beroende på IOS version samt din iPhone-modell, det finns flera sätt att jailbreaka en iPhone. Jailbreaka en iPhone om du inte behöver låsa upp

postat Liksom i andra sidor på denna webbplats om du jailbreaka en iPhone måste du först ta reda på om du har en låsa tillgänglig för basband att du måste uppgradera till. Om du är beroende av en bärare upplåsning, undvik uppgradera din iOS om du inte är säker på att det finns en upplåsning för det också. Följande sätt att jailbreaka en iPhone nästan alltid kräver en uppgradering av iOS, och RedSn0w till exempel, finns det inget upplåsning för 4.3.3 beståndet uppgraderingen. Om någonsin, kommer du att behöva en anpassad IPSW att uppgradera din iOS för att undvika att ändra din basband till ett upplåsbart nivå. Mest populära program som används för att jailbreaka en iPhone        

RedSn0w 0.9.6rc16, avsedda för iPhone 4.3.3. Detta är en untethered RedSn0w Jailbreak, och har löst vibrationer sidan strömbrytaren och batteriet problem avlopp som störde iPhone 3GS och 4 användare med den tidigare versionen. De RedSn0w Jailbreak nedladdning fungerar för iPad 1, iPhone 3GS, iPhone 4 och Apple TV 2G på 4,3 versionen 8F202. För dem med Apple TV2G 4,3 versionen 8F305, behöver du en bifogad fil som ingår i PwnageTool app-mappen för att korrekt portera detta RedSn0w versionen jailbreak nedladdning. Redsn0w 0.9.6rc16 kan laddas ner för Mac och Windows för att jailbreaka en iPhone.

För instruktioner om hur man låser upp en iPhone med RedSn0w, klicka på denna länk.

GreenPois0n Jailbreak för iOS 4.2.1. Vissa människor föredrar att hålla sin iOS till 4.2.1, vilket är en stor passform för GreenPoison av Chronic Dev Team. Det finns en jailbreak nedladdning finns för dem som har iOS 4.2.1. Det är en untethered jailbreak nedladdning och tillåter dig att "untether" din iPhone, iPad och även Apple TV 2G. Du kan få din jailbreak nedladdning för GreenP0ison jailbreak för iOS 4.2.1 för Windows och Mac. Du kan kontrollera BestJailbreakSoftware några genvägar.

annat populärt sätt att jailbreaka en iPhone är att använda PwnageTool 4.3.1 untethered bedrift. Men utvecklare rekommenderar RedSn0w för de flesta användare eftersom det är lättare att genomföra. Dessutom kör PwnageTool 4.3.1 endast på en Mac-dator, så Windows-användare kan vara out of luck. För instruktioner om hur du använder PwnageTool 4.3.1, kolla in denna sida, och du kommer att kunna ladda ner den anpassade IPSW och jailbreak här.

Ingen jailbreak program fungerar för alla versioner av iPhone. Gör din forskning och läsa forum hjälper dig felfritt jailbreaka en iPhone.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar